:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Imam epizode serije Northern Exposure, međutim s nekima imam problema i ne mogu ih otvorit ni s jednim programom za gledanje.Sve su epizode u istom formatu : AVI i sve imaju podjednaku veličinu, al u informacijama o fajlu mi na onim epizodama koje se mogu otvorit piše i trajanje epizode, a na ovima koje ne mogu otvorit piše sve isto kao i na gledljivima osim tog trajanja.
Ovo mi piše kad otvaram s media playerom:
Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.
Kad otvaram s bs playerom uopće ne reagira nit išta piše....
S Quick Time playerom mi piše ovo: Error -2048 couldn t open the file ...Intelligence.avi because it is not afile that QuickTime understands.
Je l ima netko tko zna kaj oće reć?Kaj ne valja s mojom epizodom? Mogu li učinit šta da postane gledljiva?Je l bi se moglo prebacit u neki drugi format pa da funkcionira ili ništa nema svrhe?
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Evo jedan glup prijedlog od mene :
Konvertuj i pusti u svim mogucim player-ima...
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Skidaš KMPlayer 2.9.4.1434 i K-Lite Codec Pack ima sve da otvara
|
|
|
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj
|
|
Citat: | Skidaš KMPlayer 2.9.4.1434 i K-Lite Codec Pack ima sve da otvara |
i onda dobijes malo spama nista narocito skini GOM player free je i ne treba ti nijedan kodek sve otvara najbolji player za reprodukciju svih formata mislim da sad podrzava i real media
|
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
DJ-Goran je napisao/la sledeće: | Citat: | Skidaš KMPlayer 2.9.4.1434 i K-Lite Codec Pack ima sve da otvara |
i onda dobijes malo spama nista narocito skini GOM player free je i ne treba ti nijedan kodek sve otvara najbolji player za reprodukciju svih formata mislim da sad podrzava i real media |
Pa vidi imam ga i ja... A nisam znao za te prednosti,za sve sam dosad koristio WMS...
Ovde najveci atachment moze biti 3 mb (cini mi se),pa evo OVDE Gom player-a...Ako ti je lakse...
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
hvala na savjetima budem probala sve što treba samo da to osposobim, pa javim kae bilo.Ak ne bu funkcioniralo eto mene nazad
PS: evo upotrijebila Gom...ništa od tog...nije moglo otvorit pa sam tražila codec i nije ga našo..... dakle mogu zaboravit..
kako bilo hvala na savjetima
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
DJ-Goran je napisao/la sledeće: | Citat: | Skidaš KMPlayer 2.9.4.1434 i K-Lite Codec Pack ima sve da otvara |
i onda dobijes malo spama nista narocito skini GOM player free je i ne treba ti nijedan kodek sve otvara najbolji player za reprodukciju svih formata mislim da sad podrzava i real media |
Kakav spam player je odličan otvara većina povređenih fajlova... dok svi ostali playeri sa tim nemogu se izboriti....
poison ako nisi probala kmplayer...... probaj
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Probaj Miro player.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj
|
|
ono sto ti ne vidis neko vidi prema tome nemoj da si ubedjena u to sto pises jer prilikom instalacije idi na custom install pa ces videti sta nudi
izbor veliki pa neka proba sta hoce
|
|
|
|
|
|
Shandu91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Apr 2009 Poruke: 5 Mesto: Loznica
|
|
Najbolje je ,a i ja to koristim, je da nadjes na netu Storm codec 7 i instaliras ga. Imaces codece neces znati sta ces sa njima
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
^Poenta je imati najmanji moguci broj kodeka a pustati sve?
Najlakse je zatrpati kodecima al dolazis u situaciju da ti se desi da se kodeci medjusobno pobrkaju pa onda nece da ti pusti bilo sta
|
|
|
|
|
|
Shandu91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Apr 2009 Poruke: 5 Mesto: Loznica
|
|
Nisam siguran u to da mogu da se pobrkaju ako znas sta radis. Ako instaliras i brises razne pleyere sa njima ce otici i kodeci i onda nastaju mesanja. Tako sam i ja pre radio. Ali od kada sam ubacio samo Storm codec 7,a on ti ubaci Media Pleyer Clasic, nema problema ni sa cim sve pusta.
|
|
|
|
|
|
|