Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Lalalalalalalala danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nije tebi (a ni meni) rodjendan lalalaalalalala E vidis sreco, tako se i ja osecam kada ti pocnes da pevas na uvce Znas na kakvom mi je nivou danas inspiracija, tako da ne ocekuj "knjizevno vece", ali evo mog doprinosa za tvoj kutak Hmmmm da sad nesto smisljam i mudrujem, dzaba, ti svakako znas sta bih ja rekla p.s. ne menjaj se jer bih se onda morala i ja menjati Saljem more poljubaca od š do a
Maca i kuca
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
~SonicLady~ ~Smiley~
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
Ijaooooo vidi i moj zet dobio svoj kutak e pa šta da ti kažem, tvoja ženica je već mnogo toga rekla... Dani provedeni u izlogu dobro nam znane radnje su bili divni, iako smo znali često biti prašnjavi, ali zato je tu Domestos & ostala antibakterijska sredstva
Elem, vejiki jub imaš od jednog mede (koji povremeno nosi kačkete )
I da, niko, ali niko slađe od tebe ne može da pogricka ovu voćku
Zeka i banana
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
Baraba Džentlmen
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
Joah samo pashenog da se javi i mirna Bachka.
Alexns, druzhe, prijatelju, brate...
Poklanjam ti pashenoga.
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
nista to ne valja, nista, samo ga upucujete na lose stvari, j acu njega muzicki da obrazujem. Sedmice treba da slusa, neparne ritmove! Evo jedne sedmice za njega.
Tc, tc, tc. I kaj si ti sad fakat selebriti-ti-ti?
Tc, tc, tc...
tc, tc, tc.... samo te pratim.
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
Ti si mawi, pa stoga
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
Alex samo da te pozdravim i da ti kazem da bih volela da se kao nekad sretnemo u kafancetu i ispricamo uz pizzu i sokic1 Ljubim te!
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te...
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Ebo te miš, kad pjano dobije svoje, onda stvarno.
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
slatka_sanerka Anđeo s greškom
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
Sincicu za buduce dane neka bude himna kada naletis na kolacica svog
kolacic
posto je sve u znaku slatkisa
neka ti sve bude onda kao
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
www.domaci.de besplatno obavestenje, trazeni clan je trenutno u braku i bice jos 799 i po godina, molimo sve obozavateljke da pokusaju nakon isteka roka trajanja ove zajednice, hvala
Da, da, da ti najbolje znas sta ovo znaci
Balasevic - D-moll
Toliko sreco za ovo javljanje povodom naseg praznika, "tefterimo" se i dalje
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Ljudi, sta da vam kazem...Volim i ja vas
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3 ... 18, 19, 20sledeća
Strana 1 od 20
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma