:: |
Autor |
Poruka |
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Volite li da planirate zivot-sta cete i kako uraditi nesto sledceg dana,nedelje,meseca,godine....? Planirate li letovanja,zimovanja,izlaske....? ili ne planirate uopste?
Imate li neke planove za ovu godinu,recimo?
Ja ne volim da planiram(pogotovo ne mnogo unapred),jer mi ,po pravilu,sve propadne..uvek nesto iskrsne!!
Ako ih kojim slucajem imam,ne govorim ih na glas!! (`da ne cuje zlo`)
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Obozavam da plairam svoj zivot iz dana u dan pa cak kako bih i sta u buducnosti...
Uglavnom kad su plaovi u pitanju uvek se zadrzavam oko karijere koja me ceka i koja sledi...Tu ulazem sve svoje planove mada nista manje nisu daleko bar i porodica...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma planova imam mali milion..samo je pitanje kako cu ih realizovati.Obicno se barem za sada planovi svode na polaganje ispita i na letovanje ....i naravno na karijeru....planova imam mali milon..treba ih samo oziveti
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ja sam sva uplanovima...previse planiram....sama si idem na zivce s tim
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma slazem se sa tim..nekada sam toliko pretrpana planovima i svesna da ne mogu sve postici a toliko napeta..pa ipak bolje se snalazim tako
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
malena13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
ja uvek planiram ali znam do koje mere volim iznenadjenja
|
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
nemam bas puno planova ali u poslednje vreme imam jako puno obaveza i prinudjena sam da pravim raspored. ako i imam dugorocne planove volim kada su fleksibilni. planiram da polozim etiku...kada to nije bitno. planiram da dobijem jedno lepo mesto u volonterskom centru. planiram da do kraja nedelje napisem neki projekat, odem u cetvrtak na svirku, kupim sebi jednu lepu knjigu, napisem seminarski, odem na akciju za ukidanje regrutne obaveze, odradim akciju narcis, odem na rodjendan, vidim se sa drugarima iz beograda, ucim...bla,bla,bla... onda lepo selektujem sta mi je najbitnije pa stignem i da odspavam par sati
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Pa,kada god sam planirala nesto vise unapred,nisam nista ostvarila,zato pustam da sve ide polako
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
Citat: | Ja ne volim da planiram(pogotovo ne mnogo unapred),jer mi ,po pravilu,sve propadne..uvek nesto iskrsne!! |
potpisujem bas je uvjek tako
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ne volim da planiram...posebno sto se planovi cesto izjalove, i ne krene sve cesto tokom kojim smo mi zeleli pa je bolje ne planirati mnogo.
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Uvek imam neke polu-planove. Znaci znam da nesto treba da uradim, ali neplaniram bas sve u sitna crevca jer kako neko vec kaze, uvek se onda to izjalovi.
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Kada god sam nesto planirala sve je poslo naopako tako da nista neplaniram u napred pustam da ide sve svojim tokom
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|