:: |
Autor |
Poruka |
Hana_Kuma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 43
|
|
Poznato je da svaka osoba koja je obolela od neke vrste raka drugacije reagira na zracenje i hemoterapiju. Tu su u pitanju mucnine, opadanje kose, zatvor, umor, bolovi.
Moja dobra prijateljica je super podnela prvi deo zracenja i hemoterapije, ali sad kad je dosla kuci ima napade mucnine, povraca, ne moze da jede, a da ne spominjemo bolove.
Osim lekova koje joj je pripisao doktor, da li neko zna za neke domace proizvode, lekovite biljke, ili koja jela bi se trebala jesti da bi se suzbile posledice ovih terapija? Hvala unapred.
|
|
|
|
|
|
barocentar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Mar 2009 Poruke: 3
|
|
Maligne bolesti se ne leče u barokomori. Ali zato velikom broju pacijenta HBO smanjuje neugodne nusefekte radioterapije. Kod takvih se bolesnika najčešće primjenjuje radioterapija s manjom dozom zračenja u kombinaciji s lečenjem u barokomori. Ukoliko osoba pati od radijacijske bolesti, odnosno ako je primila veće doze zračenja i kod drugih komplikacija radioterapije , barokomora može popraviti stanje.
Takođe primena citostatika i drugih lekova koji se primenjuju u lečenju malignh bolesti u kombinaciji sa HBO pojačava učinak ovih lekova ali i smanjuju neželjene posledice .
Detaljnije na sajtu http://sites.google.com/site/intermedichbo/
|
_________________ BAROCENTAR |
|
|
|
|
happyman Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2008 Poruke: 9
|
|
Postoji knjiga `Hemoterapija lijeci rak i zemlja je ravna ploca`, napisao ju je vodeci strucnjak za rak u Evropi.
|
|
|
|
|
|
biobalans Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2011 Poruke: 17
|
|
happyman je napisao/la sledeće: | Postoji knjiga `Hemoterapija lijeci rak i zemlja je ravna ploca`, napisao ju je vodeci strucnjak za rak u Evropi. |
Imam tu knjigu u računaru, samo, nisam siguran da su moderatori spremni da mi dozvole da je plasiram na forum
Hana_Kuma je napisao/la sledeće: | Poznato je da svaka osoba koja je obolela od neke vrste raka drugacije reagira na zracenje i hemoterapiju. Tu su u pitanju mucnine, opadanje kose, zatvor, umor, bolovi.
Moja dobra prijateljica je super podnela prvi deo zracenja i hemoterapije, ali sad kad je dosla kuci ima napade mucnine, povraca, ne moze da jede, a da ne spominjemo bolove.
Osim lekova koje joj je pripisao doktor, da li neko zna za neke domace proizvode, lekovite biljke, ili koja jela bi se trebala jesti da bi se suzbile posledice ovih terapija? Hvala unapred. |
Ne znam za domaće proizvode ali Mađari imaju dosta toga. Možda najbolji je Avemar, zatim Flavin 7 i konačno "Hunza" ekstrakt koštica kajsije, poznatiji kao Laetril ili vitamin B17.
[Edit by *Mayche*: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ RAK JE IZLEČIV - SVEJEIZLJECIVO - B17 u Zavičaju |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|