:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Eto valjda mogu sad da iskamm zeljice keke necu bit dosadan ,eto ponekad ponesta da zatrazim ,hvala
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
Gille je sisee naspavo kekeke,ja otiso sinoc spavat nisam vidio tvoj odgovor,pa nadam se da si jutros naspavan hehe i voljan da mi ispunis recen,"Kazi zasto me ostavi" - DZimi zaboravi mu prezime hehe,uglavnom onaj evergreen,ne znam smijem li trazit 2 zelje i Ne daj se Ines - Rade Srebedzija,ako imas naravno,pozdrav ,ako te malo nerviram oprosti vidim imas bree dobra advokata
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
ojtemoj je napisao/la sledeće: | Gille je sisee naspavo kekeke,ja otiso sinoc spavat nisam vidio tvoj odgovor,pa nadam se da si jutros naspavan hehe i voljan da mi ispunis recen,"Kazi zasto me ostavi" - DZimi zaboravi mu prezime hehe,uglavnom onaj evergreen,ne znam smijem li trazit 2 zelje i Ne daj se Ines - Rade Srebedzija,ako imas naravno,pozdrav ,ako te malo nerviram oprosti vidim imas bree dobra advokata |
Aha bas sam se naspavao, do sad sam radio
Bice obe pesme malo kasnije
|
|
|
|
|
|
|
A ta si radioo ,pa se tako umorio i nisi naspavo ebo li te mis ,ma nije frka,kad ti bude najlakse,tek toliko da me imas u vidu !Pozdrav da Bog da se naspavo
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
|
|
ojtemoj je napisao/la sledeće: | Gille je sisee naspavo kekeke,ja otiso sinoc spavat nisam vidio tvoj odgovor,pa nadam se da si jutros naspavan hehe i voljan da mi ispunis recen,"Kazi zasto me ostavi" - DZimi zaboravi mu prezime hehe,uglavnom onaj evergreen,ne znam smijem li trazit 2 zelje i Ne daj se Ines - Rade Srebedzija,ako imas naravno,pozdrav ,ako te malo nerviram oprosti vidim imas bree dobra advokata |
Pesme su ti u muzickim zeljama
|
|
|
|
|
|
|
Gile80 je napisao/la sledeće: | ojtemoj je napisao/la sledeće: | Gille je sisee naspavo kekeke,ja otiso sinoc spavat nisam vidio tvoj odgovor,pa nadam se da si jutros naspavan hehe i voljan da mi ispunis recen,"Kazi zasto me ostavi" - DZimi zaboravi mu prezime hehe,uglavnom onaj evergreen,ne znam smijem li trazit 2 zelje i Ne daj se Ines - Rade Srebedzija,ako imas naravno,pozdrav ,ako te malo nerviram oprosti vidim imas bree dobra advokata |
Pesme su ti u muzickim zeljama |
Falja drug ,zivio ti meni,ma majka rodila pretrazivaca svog ,respekt majci ,respekt
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Oj Gileee kako bree da ti se oduziimm,reci koje ces boje kabrio mecku ,e fakat ako ti treba kakva pesmica sto nemas javni,imam velku bazu muzike,i sta god drugo,treba,kakvo programce ili sta ja znam,volim da uzvratim!Hvala ti,Ines je prava verzija,a ova s Dzimijem nije to sto sam cuo,izgleda da ima 3 verzije,i mnogo jaka pjesma ta sto sam ja cuo,bolja i od Ane Sofrenovic i Dzimija Stanica,al jebga necu te peglat sad d aje trazis,jedino ako je imas il ako ti nije tesko da potrazis tu 3verziju ?pa javni:)
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
|
|
ojtemoj je napisao/la sledeće: | Gile80 je napisao/la sledeće: | ojtemoj je napisao/la sledeće: | Gille je sisee naspavo kekeke,ja otiso sinoc spavat nisam vidio tvoj odgovor,pa nadam se da si jutros naspavan hehe i voljan da mi ispunis recen,"Kazi zasto me ostavi" - DZimi zaboravi mu prezime hehe,uglavnom onaj evergreen,ne znam smijem li trazit 2 zelje i Ne daj se Ines - Rade Srebedzija,ako imas naravno,pozdrav ,ako te malo nerviram oprosti vidim imas bree dobra advokata |
Pesme su ti u muzickim zeljama |
Falja drug ,zivio ti meni,ma majka rodila pretrazivaca svog ,respekt majci ,respekt |
I jesam li pogodio pesmu, da li je to ta koju si trazio?
|
|
|
|
|
|
|
Gile ddruze jeste Ines,al "Kazi zasto me ostavi" nazalost nije,ima izgleda i treca verzija,koja je haos,volio bi da je cujes ,jer je extraa,kao da Arsen Dedic pjeva,al nisam siguran,sporiji ritam u pjesmi i puno dublji glas!Hvala za Ines punoo
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
|
|
ojtemoj je napisao/la sledeće: | Gile ddruze jeste Ines,al "Kazi zasto me ostavi" nazalost nije,ima izgleda i treca verzija,koja je haos,volio bi da je cujes ,jer je extraa,kao da Arsen Dedic pjeva,al nisam siguran,sporiji ritam u pjesmi i puno dublji glas!Hvala za Ines punoo |
Je li bre, jel se ti lozis na pesmu ili na dubok muski glas
Salim se to je sve sto sam uspeo da nadjem od izvodjaca pesme Kazi zasto me ostavi
|
|
|
|
|
|
|
Gile80 je napisao/la sledeće: | ojtemoj je napisao/la sledeće: | Gile ddruze jeste Ines,al "Kazi zasto me ostavi" nazalost nije,ima izgleda i treca verzija,koja je haos,volio bi da je cujes ,jer je extraa,kao da Arsen Dedic pjeva,al nisam siguran,sporiji ritam u pjesmi i puno dublji glas!Hvala za Ines punoo |
Je li bre, jel se ti lozis na pesmu ili na dubok muski glas
Salim se to je sve sto sam uspeo da nadjem od izvodjaca pesme Kazi zasto me ostavi |
Ti to mene bre zajebavas cu te tuzim da znas bre ,hehe ma jebat ga nema veze,e kad bi cuo ovu pjesmu,reko bi i ti Ana i DZimi su kita za ovog izvodjaca,al hvala ti puno i za ovu sto si mi naso,lozim se bre ja sam geyy bree keke ,pozdrav munjo
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
E pozdrav,ako moze Parni valjak - dodji
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|