:: |
Autor |
Poruka |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Ovako, sinoć sam skinila neke matrice ( pjesme), kojih je bilo oko 1000 u mapi i mislila san da ih ima manje i ja sam to odripovala na desktop. Zatim mi se desktop popunija s tim milijardama ikona matrica i onda je blokao sve i izgasija se.. Išla san ga upalit al ništa, sve crno.. Jedino se pali msn kao početno jer sam namistila da se pali na početku, na internet mogu ic samo ako kliknem na msn onu ikonu da vidi poštu tek onda mi se otvara explorer ... sve ostalo ko da ne postoji, cili je ekran crn, ne mogu napravit ni prt screen jer ne mogu otvorit apsoluntno ništa, nikoji program niti išta. Samo kao šta rekoh, otvara mi se msn kojeg zapravo ni ne vidim osim ako mi ne upadne neko,
Onda san sinoć otišla do momka koji se razumi u to i on je nekako izbrisao te fajlove te matrice ali nisam sigurna je li ispraznio recycle bin , jel ako nije moze bit da su tih 1000 i nešto fajlova jos uvik na desktopu odnosno u recycle binu.. i sad ne znan šta da radin, ne mogu ništa, a treba mi laptop, internet, matrice
Je li potrebno reinstaliranje Viste ili se može rješit na drugi način?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaboravih stavit sliku desktopa
evo ....
|
|
|
|
|
|
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
Jesi li probala onako na slepo da markiras ikonice, pa desni klik i del?!
Eventualno, udji u START, pa My Computer, pa na C, pa u Documents and settings, i tamo u imas ikonicu sa nazivom kompijutera (verovatno je to tvoje ime).. I tamo je uglavnom desktop.. Klik, i trebali bi svi dokumenti da ti se pojave, pa brisi..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
aj' ako ti sad radi komp probaj da pokrenesh task manager( u XPu ctrl+alt+del, u Visti ctrl+shift+esc, valjda ) i vidi da li se pokrece explorer.exe. ako ne idi na File>New Task> explorer.exe
ako ne, probaj da pokrenesh safe mode pa vidi da li su tu ikonice ili ne. ondaK skeniraj komp na viruse (josh uvek u safe mode-u).
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | aj' ako ti sad radi komp probaj da pokrenesh task manager( u XPu ctrl+alt+del, u Visti ctrl+shift+esc, valjda ) i vidi da li se pokrece explorer.exe. ako ne idi na File>New Task> explorer.exe
ako ne, probaj da pokrenesh safe mode pa vidi da li su tu ikonice ili ne. ondaK skeniraj komp na viruse (josh uvek u safe mode-u). |
Da da pokreće ga ali nema ikona još uvik
U safe modu su ikone, ne vjerujem da je virus u pitanju jer redovito pregledajen ...
Uglavnom kad upišem explorer.exe onda mi se pojavljuje ono miš kao da je busy i piše mi explorer ne odgovara kao prekiniti program ili čekati da sam se kao "javi" , kad stavim da prekine onda se sve makne i opet bude crno, a kad čekam onda mogu čekat 100 god
@ Malecka- ne mogu ulaziti u ništa pa ni u C, ni u dokumente, apsolutno ništa mi nema na desktopu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^ samo ti u safemode-u uradi full system scan za viruse prvo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | ^^ samo ti u safemode-u uradi full system scan za viruse prvo. |
Grrrrrr, ajde to ću napravit sadd.
P.s- imaš prelepe oči
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vraže jedan.. ni više ni manje nego 24 Trojana
To sam sve obrisala i restartala ga i ništa opet sve isto.
Evo prtscreen taska ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rješeno!!!
Hvala svima...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vishe mi licilo na jednog crva no ne znaDEm kako shljaka na Visti
I, shta je bilo?
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa izbrisala te viruse i resetirala ga i ono puf odjednom se sve vratillo.
Vjerovatno su ti virusi bili od karaoka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|