:: |
Autor |
Poruka |
mia258 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Jun 2008 Poruke: 34 Mesto: stockholm
|
|
zasto nemogu da slusam alegro band i tina dimitriljevic pesme ima neke pesme sto nemogu da slusam opste dodje mi neke jel mora da se ima neki specialni program na komp da bi cula te pesme . cekam odgovor od vas pisite na moj mail montenegro_210@hotmail.com
jer nemogu da odg ovde jer nemam dosta kredita da bi mogla da odg .
javite se
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ne znam kakav ti se problem pojavljuje, ja sam upravo skinula Tinu Dimitrijević i radi bez problema, i na Winampu i na Windows Media Player.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
dodje neki code i stoji da nemogu da slusam pesmu nije isto svi kompjuteri .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jos uvek cekam odgovor jel ima neko sto ce mi pomoci zasto nemogu da slusam allegro band nove pesme ?
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Moraš nam dati više detalja, kakav se kod pojavljuje, šta tačno piše u opisu greške?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
pa pise da neki code i stoji da nemogu da slusam pesmu opste stoji u prozor da donese neki code i posle nekoliko sekunda da nemogu da slusam pesmu i to samo allegro band i tina d, ja nemam te code i to mi prvi put da mi se to desi .
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
mia258 je napisao/la sledeće: | pa pise da neki code i stoji da nemogu da slusam pesmu opste stoji u prozor da donese neki code i posle nekoliko sekunda da nemogu da slusam pesmu i to samo allegro band i tina d, ja nemam te code i to mi prvi put da mi se to desi . |
ti si nešto upropastila.... probaj barem skini winamp (ili bilo koji drugi player))
|
|
|
|
|
|
ja nisam nista upropastila nego vi ste nesto brljali na fajlove . ja stedim moje stvari imam novi mac kompjuter i star je vec nedelju dana nemam potrebe da ga menjam .
ja nisam da se raspravljam nije moja greska da ste vi nesto uradili sa fajlovima nemojte mene da krivite . HVALA
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Niko ovde nikoga ne krivi, tu smo da pokušamo da rešimo problem
Fajlovi su u redu, postoji mogućnost da nešto nije u redu sa programom preko koga puštaš pesme. Probaj da ih pustiš preko Winampa - verziju ovog programa za Mac možeš besplatno skinuti ovde http://www.tucows.com/preview/206623
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Slucajno sam videla ovu temu, pa da i ja kazem svoje iskustvo.
Skinula sam dve pesme od Allegro Band-a (Drugarice stara i Stari osecaj). Ako ih slusam u Windows Media Player-u kompjuter mi se ugasi tj. sam restartuje, a ako ih slusam u Winamp-u, nema nikakvih problema.
Druga stvar je ta, da sam te dve pesme stavila na mobilni telefon, gde mi ih normalno prikazuje u muzickom folderu, ali kad stavim play, za par sekundi mi zablokira i posle automatski prebaci na sledecu pesmu.
Isto je i kad sam mami snimila cd, sve pesme normalno sviraju, samo te dve nece, isto kao kod mobitela, malo "zablokira" a posle prebaci dalje na sledecu pesmu.
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Niko ovde nikoga ne krivi, tu smo da pokušamo da rešimo problem
Fajlovi su u redu, postoji mogućnost da nešto nije u redu sa programom preko koga puštaš pesme. Probaj da ih pustiš preko Winampa - verziju ovog programa za Mac možeš besplatno skinuti ovde http://www.tucows.com/preview/206623 |
Epa kad si već obrisala moj komentar.... mogla bi injen
Kad ja nešto kažem odmah se bunite, a kad mene napadaju.... ko da niste videli
erilla je napisao/la sledeće: | Slucajno sam videla ovu temu, pa da i ja kazem svoje iskustvo.
Skinula sam dve pesme od Allegro Band-a (Drugarice stara i Stari osecaj). Ako ih slusam u Windows Media Player-u kompjuter mi se ugasi tj. sam restartuje, a ako ih slusam u Winamp-u, nema nikakvih problema.
Druga stvar je ta, da sam te dve pesme stavila na mobilni telefon, gde mi ih normalno prikazuje u muzickom folderu, ali kad stavim play, za par sekundi mi zablokira i posle automatski prebaci na sledecu pesmu.
Isto je i kad sam mami snimila cd, sve pesme normalno sviraju, samo te dve nece, isto kao kod mobitela, malo "zablokira" a posle prebaci dalje na sledecu pesmu. |
To znači da je loše kodiran fajl(sa greškom).... ili da je povređen... A winamp može očitati neke povređene fajlove... isto kao i KMPlayer (on sve živo čita sa codec packom)
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
^Hvala na savetu, no njen komentar ću ipak ostaviti, jer ne proziva nigde direktno tebe nego nas koji postavljamo pesme, i ukoliko se ispostavi da je kritika na mestu i greška naša, ispravićemo. Dok tvoj drugi komentar ipak nije imao mnogo veze sa samom temom, zar ne?
Ontopic: još jednom hvala Hot Cherry na razrešenju problema u vezi fajlova sa greškom, rešenje je ili puštanje pesama koje trenutno imamo sa Winampom ili postavljanje novih fajlova koji nisu oštećeni
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|