:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Stara tema je poslata na odmor u arhivu
U ovoj temi slobodno komentarišite izvođače i/ili pesme iz dobro poznate "dance" dekade možete i da postavljate pitanja "koja je pesma/ko peva" naravno isključivo ako pripada ovom žanru
Napomena: nemojte tražiti pesme za slanje u ovoj temi, za to postoji podforum "Tražim"
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Dance se isfurao. Ono sto je bilo izmedju 1990 - 2000 bilo je. Danas se sve to promenilo.
Grupe koje bi ja mogao sa pomenem, tj. koje sam slusao i volim danas poslusati su:
Funky G (samo albumi od '94 pa do 2000-te)
Dr. Iggy
Energie
Djogani (prva 3 il' 4 albuma)
B3
ET
Non Plus Ultra
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
srga Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Okt 2004 Poruke: 237 Mesto: Podgorica
|
|
pa taman tako.. do 99-e... i to je to... od tada vec pochinje potpuno nesto drugo
|
_________________ broj 66 je isto sto i 99 samo kad se obrne... |
|
|
|
|
novi grad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 1 Mesto: novi grad
|
|
da baš tako od tada počinje turbo folk
ali čini mi se nešto da se u zadnjih godinu dve ponovo vraćju stare dobre pjesmice sve više omaldine počinje da fura dance muziku 90ih ali i stari domaći rock naravno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|