:: |
Autor |
Poruka |
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
E pa draga Majo, cestitam ti od srca!!
Ako ovako nastavimo, brzo ce i 50-ti, zlatni!!
A ovo je samo za tebe, od srca!!
Ljubim te puuno!!
i naravno..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ijaooooooooo hvala puuuuuuuno ako mi nastavis ovako pomagati ne sumnjam da cu uskoro overiti i stotku Hvala za divne pokloncice, pun pogodak, kao da ih insam sama narucila Ovaj "uspeh" cemo proslaviti, a do tada saljem poljupce
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
eee pa sad mnogo je da ti poklonim 40 švalera
eve ti dve dobre ribeTINE
nisu hteli da pokazuju lica plaše se nekih članova
Čestitam
eve i tompus
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Znala sam da ne dolazis slucajno u goste ti to zbog ribetina a za lica nije frka, svakako se u mraku ne vidi Hvala za cestitku, a imam i ja za tebe nesto, nije fer da meni poklonis tompus, a tebi nista
A od skorpijice za tebe....
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Juuuuu zaokruzila sjatka 40.000 pa sta reci osim Cestitam!! I ako si mislila da ukocis zaboravi
Sta da kazem a sto vec ne znas ustvari sve sto kazem nije na mestu, 'ces da me tuces, pa vuces za usi pa jos neces da pricas samnom ako nastavim koje pretnje ne pitaj
NecEm da duzim vise, Cestitam ti predjeni spratic i samo tako drzi se ovog tempa i ni za zivu glavu ne usporavaj
SaljemO brdo "opasnih" poljubaca... A za onaj kez ces mi platiti kao za sve na gomili.
Neces se bunit uz Vino da maznes i nesto slatko
I neCem vise da brbljam, jos jednom
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
ČESTITAM !!!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Čestitam, draga koleginice!
Pošto je 40 okrugli broj, poklanjam ti nikad dosad objavljenu sliku zeca u niskom letu!
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Čestitam tetkina ludačo, samo gazi
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Ojha, mašala
Ženče moje ,
vidim ja da ti nisi gubila vreme dok mene nije bilo
al' dobro... znam da si mi verna, i da se u tih par hiljada porukica ne može naći ništa kompromitujuće
Valjda
A sad malo ozbiljna ja
Čestitam ti za svaku porukicu po jednom, daklem... koliko mu to dodje
jedno puta....
Nastavi da nam otvaraš oči poučnim mislima dana ,
nastavi da šarmiraš mušku populaciju svojim vrckavim štipaljkicama (samo pazi da te ja u tome ne uhvatim ),
nastavi da .... ma da budeš to što jesi
Ovo ti je, nadam se, dosta slatkiša do sledeće čestitke
Mislim da je i više nego dovoljno priče od strane mene...
He, najvažnije nisam rekla, mada se to verovatno i podrazumeva...
... you
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Mlle Scorpion vec na 40ti sprat,svaka cast Ma jos malo pa ces i duplo ako tako nastavis Ma samo napred
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Sekanaaaaa pa evo da ti, ovako smlaćena ali na neki način opet vesela (bez držanja za pod ) čestitam ovaj jubilarni spratić, i to naravno čašom koja će obeležiti ovaj događaj
Da još dugo slavimo ova naša "pentranja", kako ovde tako i uživo 40 vrhunskih kofa poljubaca od mene za tebe!
x10
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Cestitam i ja! Nemoj da ti se zamanta s tolike visine Svaka cast
Ljubim..
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|