:: |
Autor |
Poruka |
toni2006 $$ doctor 4 love $$
|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
|
|
E pa draga Mysty zelim Ti sve najbolje povodom 20.og rodjendana da ga lijepo proslavis i ludo se provedes! Moj dvadeseti je bio spektakl jos ga se sjecam
Cmooook
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Čestitke draga
Samo tako nastavi i ostavi sve loše iza tebe
|
|
|
|
|
|
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
Draga Mysty, od srca ti zelim sve najlepse, neka ti se svi snovi, i sve zelje ostvare!!
SRECAN TI RODJENDAN!!
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
jubaviiiiiiiiiiiii moja ja mislila da ti ja otvorim cestitku, ali me Toni preduhitrio
Ali nema veze znas ti da ti ja zelim sve najbolje na svetu jer ti to zasluzujes...jubim najjace
a da, bez poklona se ne cestita.....
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
SRETAN ROĐENDAN!!!
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
SRECAN RODJENDAN, zelim ti sve najbolje i ispunjenje svih zelja
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Srecan Rodjus i sve najboljle
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Ljudi hvala vam puno!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
kažeš napunila 20
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19-
i naravno crnac
20.
Čestitam
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Cherry
Mysty duso srecan ti rodjendan
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|