:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Kakav kupaci kostim imate, a kakav bi zeleli da kupite za ovo leto?
|
|
|
|
|
|
Neta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Mar 2005 Poruke: 12
|
|
Ja imam neki sportski, ali za ovo leto trazim dvadelni. Da se malo vise vidi! I da bolje pocrnim.
Najbolje da se zatvara iza vrata!
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ja imam i volim minijaturne bikinije....najdrazi mi je bijeli
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sta ja znam jos mi je rano za kupaci..sledeceg meseca cu...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
malena13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Trenutno imam dvodelni,plavi..na neke strafte.......kakav cu kupiti? Ma,nemam pojma...to uvek odradim pred sam polazak!!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
imam i ja plavi bikini,al sta cu za ovo leto..hm moracu dobro da razmislim..
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Ja imam crveni minijaturni bikini sa cirkoncicima. Ove godine ako budem kupovala sigurno ce opet biti bikini ali neke druge boje.
|
|
|
Senoritica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 16
|
|
Chanel ima najnaj swimwear !Elegantno i zenstveno!Obavezno devojke nosite lepe sandalice sa visokom stiklicom!Uz kupaci treba vam i jedna lepa tasna ai naocare za sunce.Dior i Versace imaju najlepse za ovu sezpnu.Milsim da Karleusa ima diorove!Sto vece to bolje!
|
|
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
ja imam 4-5 kupacih sta cu kad voleeeem more u svim nijansama plave boje , svi su dvodelni...
ove godine planiram da kupim nesto drugacije-recimo rozi ili beli, mozda ljubicasti
Zilika , kako te sluzi beli kupaci?! Jaa bih bas volela jedan, ali ga do sad nisam kupovala jer sam se plasila da se providi
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
Rebel89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 11 Mesto: Newark
|
|
ja uvek nosim dvodelni jer bolje pocrnim, a sto se tice boje mora da bude nesto moderno, samo da ne bude crno
|
_________________ Voli, jer samo hrabri vole, a kukavice cekaju da budu voljene |
|
|
|
|
ambrozija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2004 Poruke: 87
|
|
Dvodelni, uvek. Jednodelni je za nekoga ko ne izgleda bas dobro, za babe, plivacice, spasioce i sl. Mozda neko bas voli pa se izvinjavam ne zelim da uvredim. Meni ne stoji bas svaki, najvise volim one koji se vezuju oko vrata, to mi bas super stoji!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|