:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Da li bi promenili sebe, svoj nacin zivota, svoje snove, tkr. SVE, radi voljene osobe?
|
|
|
|
|
|
mirkom79 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd
|
|
Ako vredi ti toliko sto da ne.Ali ipak treba zadrzati svoje dostojanstvo.Ako budes mnogo fin neces dobiti nista
|
_________________ Ma samo opusteno.....Sve se na kraju vrati..- |
|
|
|
|
lisac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2005 Poruke: 8
|
|
slazem sa sa mirkom. ja sam se zbog svoje djevojke promijenio 99% ali ona to ne pika ni 0.1%. uopste je nije briga sto se je mijenjam zbog nje. mislim da niko nije vrijedan da se zbog njega treba promijeniti. treba se mozda malo prilagoditi voljenoj osobi,ali ne bas posve
|
|
|
|
|
|
Drax1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2005 Poruke: 14 Mesto: Dsseldorf
|
|
Prvo se moram upitati da li ona to zasluzuje.Ali opet covek se sam od sebe ne moze promeniti tako lako.Glavni protivnik je vreme jer ce sigurno potrajati !!!
|
|
|
|
|
|
shorty4life Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 11
|
|
Covek se moze promeniti za jednu osobu kako zeli, ali dali ce biti srecan tako? Mislim ako se promenis, nece znati tebe vec osobu koju ti kazes da jesi.
|
|
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
Ako te soba sa kojim si nevoli za ono sto si ti vec oce da se promenis je*es tu osobu idi dalje.
|
|
|
malena13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
ako te neko voli primicete kakva si . ne moras promeniti sebe za drugu polovinu medjutim mislim da moras da izmenis neke stvari kad ulazis u vezu koja ti je bitna ( izlazci sa prijateljicama, pijancenje , muvanje itd....)
|
|
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Citat: |
Da li bi promenili sebe, svoj nacin zivota, svoje snove, tkr. SVE, radi voljene osobe?
|
Kako mozes da volis nekoga, a da onda zelis da se on promeni? Valjda coveka zavolis i volis zato sto je ono sto jeste. Malo mi je nejasno. Zasto bi se menjao za neku osobu, kojoj ne odgovaram? Zasto bih voleo nekoga ko ne voli ono sto sam ja ili nekoga ko nije ono sto ja volim?
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Bas nista nebih promenila...
Onaj ko me prihvati i ako me voli prihvatice i moj nacin zivota uz to i karijeru
|
|
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Nightmare, cesto puta se brzo zaljubimo u nekog, pomislimo: Da, to je ono pravo. Srce nam ubrzano kuca, leptirici prorade u stomaku, svaka misao na tu osobu podari osmeh nasem licu.... Ali tek posle odredjenog vremena shvatimo da ta osoba ima neke osobine koje nama samima ne odgovaraju.
Dvoje dok se zabavljaju sve je ok, ali kad pocnu zajedno da zive, naravno da ce se upoznati mnogo bolje.
NPR. Ja kad bih primetila da je osoba sa kojom pocnem da zivim aljkava, neuredna, da stalno treba da drzim krpu za njim, ne bih uopste bila sa tim zadovoljna. Zahtevala bih od njega da se promeni.
Druga situacija je, mladic moze neku devojku silno da voli, ali mu se ne dopada sto se ona uzasno provokativno oblaci. Realno je da trazi od nje da promeni svoj napadni stil.
Ili, mnogi mladici imaju raznorazne poroke. Svaka normalna devojka bi pokusala da ga odvati od toga i promeni njegov nezdrav nacin zivota.
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
recimo..da...bih..ako ta osoba zaista vredi....puno toga sam na sebi promenila..ponekad se kajem..a ponekad kada pogledam unazad..mozda je i bolje tako..barem znam ko sam i sta sam i znam na sta sam sve spremna..znam da umem da se zrtvujem i da vredim mnogo vise nego on,koji se mozda nije zeleo promeniti mene radi..ko zna...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da se promenim zbog voljene osobe? ne,nikako... mislim i da hocu nemogu da se promenim... jednostavno covek ne moze da se promeni on ima svoje mane i svoje vrline... a ko me prihvati ovakvu kakva jesam pihvati ko ne ne...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|