www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bez mačke ne silazim!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 24, 2009 12:19 pm    Naslov poruke: Bez mačke ne silazim! Na vrh strane Na dno strane

Beograđanka Grozdana Banac popela se na drvo u Splitskoj ulici na Voždovcu u petak nešto posle 14 časova pokušavajući da spusti mačku koja se zaglavila u krošnji! U ovaj nesvakidašnji događaj umešali su se i vatrogasci koji su morali da pomognu Grozdani da se spusti na zemlju, piše "Press".

Prema rečima građana, Grozdanin komšija Oliver Soldatović je strasni ljubitelj mačaka. Upravo jedna od njegovih deset mačaka je izazvala čitavu pometnju. Naši sagovornici tvrde da vlasnik mačaka dobro vodi računa o njima.

"Izgleda da mu se lepi žuti mačor nekako izmigoljio i otišao malo da prošeta krajem. Svi su primetili da je na boru, ali niko od prolaznika niti komšija nije reagovao. Pretpostavljam da je zato Grozdana uzela stvar u svoje ruke", objasnio je za "Press" Bane Nikolić.

Žena se popela na gotovo 15 metara visine pokušajući da uhvati žutog mačora. Onda je uvidela da neće uspeti i pokušala je da siđe. Grane su u tom trenutku počele da se lome, pa je morala da ostane i sačeka da joj neko pomogne.

Kako nam je rekla ova pedesetosmogodišnja žena, mačka je već nekoliko dana bila na drvetu.

"Uplašila sam se da će svrake da je pojedu, pa sam rešila da joj pomognem da siđe. Kada sam se popela gore, shvatila sam da ne mogu da se spustim i da ću morati da čekam da neko dođe po mene", priča Grozdana kroz smeh tvrdeći da se ni malo nije uplašila.

Kako je rekla, hvatanje mačke je bila njena dužnost, kao člana opštinskog veća zaduženog za ekologiju.

Grozdanu je prvu uočio Zoran Tomić kada se vraćao s posla. Ispred zgrade su se odmah skupile komšije. Zoranova ćerka Tamara bila je među prvima ispod bora na koji se Grozdana vešto popela.

Prolaznici su pozvali policiju, a oni vatrogasce. Policajci su naložili stanarima da pomere svoja vozila, što su oni i učinili. Na mesto neuobičajenog događaja došle su dve vatrogasne ekipe, a na jednim od njih bio je i kran. Novi problem je nastao kada su vatrogasci pokušali da dizalicom priđu krošnji.

"To je bila prava akcija spašavanja! Krošnja je jako gusta, ima mnogo grana. Situaciju je dodatno otežavala i činjenica da se pored nalaze četinari, koji onemogućavaju prilaz", objasnio je za "Press" jedan od vatrogasaca.

Kada su vatrogasci došli do Grozdane, ona nije žele da siđe bez mačke.

"Prvo smo spustili gospođu, a onda smo morali da se vratimo po mačku", rekao je vatrogasac.

(Press/MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bez mačke ne silazim! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon