:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
danas sam saznala da ih imam.
sve do danas pojma nisam imala.
kako kaze moja ginekologica:'To je samo stof jajnika,a ne bolest".
znaju da budu uzasno nezgodni,u sta sam se uverila.
prosle godine imala sam menstruaciju svega 3,4 puta a ta dva poslednja puta kada sam imala (septembar,oktobar),menstruacije su bile toliko bolne da sam stigla do urgentnog,jer su mislili da je slepo crevo,no,kad sam krenula u kupatilo da dam mokracu,prokrvarila sam i bilo je jasno da je jajnik stvarao taj bol zbog kojeg nisam mogla da hodam,vec su me nosili.
takodje,
receno mi je da moram da se pazim i pijem neke vitamnine,jer su mikrocisticni jajnici zahtevni i cudni i moje telo mora da nauci da im se prilagodjava.
jos jedna od nezgonosti je sto kad budem imala seksualne odnose,nikada necu moci da razlikujem plodne od neplodnih dana.
i jos nesto,
mikrocisticni jajnici osetljivi su uzasno,tako da cesto dolazi do hronicnih upala jajnika,sto ostecuje reproduktivne organe,pa moze doci do steriliteta.
to me je uplasilo najvise od svega,cak sam se i zaplakala,jer sam do sada imala par upala jajnika.
jedina lepa stvar koju sam zapamtila jeste da zene sa mikrocisticnim jajnicima imaju najvece izglede da rode blizance ili pak trojke.
Da li ste vi nesto cule o ovome ili cak mozda imate mikrocisticne jajnike?
Neka vas,mama,drugarica,sestra?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|