www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mikrocisticni jajnici
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 13, 2009 12:16 pm    Naslov poruke: Mikrocisticni jajnici Na vrh strane Na dno strane

danas sam saznala da ih imam.
sve do danas pojma nisam imala.
kako kaze moja ginekologica:'To je samo stof jajnika,a ne bolest".
znaju da budu uzasno nezgodni,u sta sam se uverila.
prosle godine imala sam menstruaciju svega 3,4 puta a ta dva poslednja puta kada sam imala (septembar,oktobar),menstruacije su bile toliko bolne da sam stigla do urgentnog,jer su mislili da je slepo crevo,no,kad sam krenula u kupatilo da dam mokracu,prokrvarila sam i bilo je jasno da je jajnik stvarao taj bol zbog kojeg nisam mogla da hodam,vec su me nosili.
takodje,
receno mi je da moram da se pazim i pijem neke vitamnine,jer su mikrocisticni jajnici zahtevni i cudni i moje telo mora da nauci da im se prilagodjava.
jos jedna od nezgonosti je sto kad budem imala seksualne odnose,nikada necu moci da razlikujem plodne od neplodnih dana.
Sad
i jos nesto,
mikrocisticni jajnici osetljivi su uzasno,tako da cesto dolazi do hronicnih upala jajnika,sto ostecuje reproduktivne organe,pa moze doci do steriliteta.
to me je uplasilo najvise od svega,cak sam se i zaplakala,jer sam do sada imala par upala jajnika.

jedina lepa stvar koju sam zapamtila jeste da zene sa mikrocisticnim jajnicima imaju najvece izglede da rode blizance ili pak trojke.

Da li ste vi nesto cule o ovome ili cak mozda imate mikrocisticne jajnike?
Neka vas,mama,drugarica,sestra?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Mikrocisticni jajnici Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon