:: |
Autor |
Poruka |
DJOLENZI Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd

|
|
Za sve obozavaoce dens muzike, Dr. Iggy se vraca na estradu
Imam neki kontakt sa njim, kako ne znam ni ja sam,ali uspeo sam da dodjem, rekao mi je da ce me obavestavati o daljim desavanjima...Pre par dana imao je nastup sa Ivanom na Hevnu (splav u Beogradu)...Trenutno radi na novom singlu koji bi trebao da bude pusten do semptembra, u toku je valjda i audicija za pevacice,pa ako se nadje ona prava eto nama hitova kao sto su bili Oci boje duge,Kao pre,Samo ti,Nikad,Voli me itd itd...Vracaju nam se devedesete u svakom smislu
|
_________________ Kad ja tamo, kad ono medjutim  |
|
|
|
 |
arsen lupen >>uncle Max<<

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586

|
|
Ja jos uvek volim njihove hitove secaju me na prosla vremena ...bojim se samo da su ti hitovi ne dostizni i da ce nove pesme biti u senci starih
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Dr Iggy se vraća na scenu?!
E,samo nam je on još falio!
Šalim se,naravno!Pa dobro je to,za promenu.Ono,on nije novi lik na estradi,ali je dobro da se čovek vraća,čisto da razbije ovu estradnu monotoniju,koja već neko vreme vlada.Ne očekujem,možda,nešto epohalno,ali svakako ne može da bude lošije od ovog što nam se trenutno ''servira'' putem medija.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
odlicno je....bas su imali super pesme i danas ih rado poslusam...nadam se da ce im pesme biti isto toliko dobre ili jos bolje od predhodnih
|
|
 |
Black Grass Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 79

|
|
|
|
 |
Marko Denser Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jun 2007 Poruke: 30 Mesto: Surcin

|
|
Dr.Iggy je radio extra stvari,prava dens muzika..I kako se dens povukao sa scene,i grupa dr iggy je nestala..Voleo bih da ako se opet pojavi uradi nesto u starom fazonu,za razliku od drugih koji se prilagodjavaju vremenu i prave sve losiju i losiju muziku...Toliko od mene.
|
_________________ Dens je,dens je uvek u fazonu,dens je uvek bio cool,na prekookeanskom brodu ili avionu,DENS JEA |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ja njega volim od malena ali neznam kakav ce biti uspeh jer ipak je ranije godina uspevao i bio u trendu...ali u svakom slucaju,zelim mu uspeh jer zasluzuje ga
|
|
|
|
|
 |
DexyyCo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 31

|
|
Zaboravih da kazem. I Beat Street ce izdati album negde pocetkom septembra. Ovo je proverena informacija. Rekla mi je devojka koja igra u njihovom igrackom centru. I B3 je izbacio singl. Izgleda da nam se stvarno vraca dance 90-ih. Bas cool.
|
_________________ DexyCo |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
DexyyCo je napisao/la sledeće: | Zaboravih da kazem. I Beat Street ce izdati album negde pocetkom septembra. Ovo je proverena informacija. Rekla mi je devojka koja igra u njihovom igrackom centru. I B3 je izbacio singl. Izgleda da nam se stvarno vraca dance 90-ih. Bas cool. |
Sve je ovo cool a zar nije Husa izdao solo novu plocu pre dve godine...Jedino ako se vrati u grupi jer ako njega nema,nece biti to to...
|
|
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Ah ne mogu da verujem, Dr Iggy sa poludebilnim tekstovima tipa "Nemoj plakati, nismo deca koja su plakala kad dobiju keca"
Mene ce sigurno postedeti svog povratka, ne verujem da cu ikad slusati to sto on pokusava da peva.
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
arsen lupen je napisao/la sledeće: | Ja jos uvek volim njihove hitove secaju me na prosla vremena ...bojim se samo da su ti hitovi ne dostizni i da ce nove pesme biti u senci starih |
potpisujem
eh ta stara vremena
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
bobosmrad Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 53

|
|
Meni uopste nije nedostajao a i zika mu je bezveze,bar za mene.Ko sto neko vec rece textovi ludilo,zika standard turbo folk+nekakav yu dance i sl.Tako da je to nista posebno.Jos kad se sjetim 90-ih i oci boje tuge ili duge ili obrade Valentina i neznam sta je jos bilo.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|