:: |
Autor |
Poruka |
..::Griffin::.. Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jan 2007 Poruke: 34 Mesto: VR
|
|
Demian i Ikac.Sta mislite o njima?Jedan odlican proizvod iz bassivity-a.Najbolje pesme su:Oko novca svet se vrti,5 minuta slave(feat. Struka & Lud,Biznis da popizdis,Atlantida,...
|
_________________ Some days wouldn' be special,if it wasn't for rain.Joy wouldn't feel so good,if it wasn't for pain... |
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Respect za V.I.P> momci su najaci na beat-u,pravi predstavnici hip-hop scene
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
demian je bog,obozavam ih,bas su mi likovi.
a pored njih i struka mi je jako dobar
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Miiisliiiiiiiiiimmm shta reci o VIPu....Ja josh oovek tvrdim da je "Ekipa Stigla" najbolji Srpski hip-hop alboom, a najbolje pesme..
Pa sigoorno je najpoznatija "Atlantida", onda tu su i " Neshto se Deshava", "Ko vas j*b*-svi", "Tek Sam Sad Izvalio", "Ti propadash"....
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Momci su jako dobri, znaju o čemu pjevaju. Imala sam ih priliku jednom slušati uživo i napravili su haos! Respect!
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Odlicna grupa....momci su sjajni,pesme su do j**a .
Svidjaju mi se pesme -Kad me ne bude;Znam brate;Oko novca sve se vrti....i naravno Atlantida!!!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|