:: |
Autor |
Poruka |
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
Ja znam, al samo spagete...supu...jaja...hmmmm i moj dragi zna da ce na tome da zivi...a da , znam i pire krompir i blitvu hehehe
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Što se tiče slastica tu sam profesionalac, sve kolače, kreme i komplicirane torte napravim ko od šale, a milijun puta i sama izmislim neki kolač pa ispadne odličan!
A što se tiče slanih jela tu se sramim ne znam ništa
samo ono najjednostavnije-jaja, hrenovke, pasta, pizza
želim naučiti nešto konkretnije, sarmu, grah, gulaš.... potrudit ću se
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Što se tiče slastica tu sam profesionalac, sve kolače, kreme i komplicirane torte napravim ko od šale, a milijun puta i sama izmislim neki kolač pa ispadne odličan!
A što se tiče slanih jela tu se sramim ne znam ništa
samo ono najjednostavnije-jaja, hrenovke, pasta, pizza
želim naučiti nešto konkretnije, sarmu, grah, gulaš.... potrudit ću se |
e znam i ja hrenovke... i pizzu, a nista od poslastica ne znam
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Sanjita Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Sremska Mitrovica
|
|
Ja znam da kuvam sve ono sto volim da jedem, dobro ne bas sve....Bojim se kad mast prska pa ono sto se pece na mesi ne previm, ali zato mrzim:
grasak, buraniju, kiseli kupus, samu, sve sa paprikom,...
pa onaj ko planira da me zeni morace ovu hranu da jede kod svoje mame
|
_________________ covek umire onoliko puta koliko izgubi ono sto voli! |
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
ja znam jaja na sve nacine...
przene krompirice...hmmmmm...mislim da je to to...
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
uh pa naravno.
prava zena mooora to znati
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
znam.....ali zbog vremena, kojeg nemam.....to jako retko radim......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
znam al' uz pomoc recepta!
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
joj kad citam vase postove ispostavi se da ja i umem da kuvam ...znam da spremim neke supice i corbice, da pohujem meso, pravim pire i pomfrit (ovo drugo mi ne 'uspe' svaki put...zavisi koji tiganj koristim )...sta jos...pravim pizzu, spagete, sos sa mlevenim mesom...meso na sve nacine...jaja, virsle i sl guposti...neke jednostavnije torte...tri, setiri vrte fila...neke bas bas bas proste kolace...recimo ne umem da pravim nista od tih kuvanih corbastih jela tipa pasulj (koji inace ne volim i sumnjam da cu ikada i nauciti da ga pravim ), graska, boranije i sl...to bih volela da naucim..za svaki slucaj...mada ni ovo nije lose...posebno za klinku od 20 god koja zivi u kuci sa mamom i bakom
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Za kolace sam i ja maher. Sve odreda i uzivam dok ih radim.
Dok sam sa slanim jelima nesto slabija, ali ne bi ostala gladna da uvijek ja kuham. Znam napravit šalšu, škampe na buzaru, paštetu od tunjevine (koju obozavam), salatu od hobotnice, pizzu, lasagne, pomfrit je moj specijalitet , zagrebački odrezak, pohat mesto, peć pile s krumpirima, , hmmmmm dalje.... kuhana povrća, razne salate... uglavnom tko je sa mnom ne bi ostao gladan
vidis, kad sam sve ovo stavila na popis vidim da ipak nesto znam, a prvi impuls mi je bio da kazem da ne znam.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
OdbojkAsicAAA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Dec 2005 Poruke: 122
|
|
...znam,dosta jela...volim jako da kuvam...i da jeeedeeem..
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
naravno...to mi je hobi
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|