:: |
Autor |
Poruka |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Evo posto sam primjetio da nema teme o njemu,osjetio sam duznost da otvorim i da cujem kakvo vi imate misljenje o jednom od najvecih glazbenika svih vremena,kralju reggea.Osobno meni jedan od najdrazih glazbenika sa velikim brojem hitova kao sta su:"I Shot the Sheriff", "No Woman, No Cry", "Exodus", "Could You Be Loved", "Jamming", "One Love,,"Buffalo Soldier" i meni najdraza njegova stvar koju je napravio sa svojim bendom"The Wailers & Bob Marley - Three Little Birds".Da li ga slusate i koja su vam najdraze pjesme?
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
slazem se da je kralj rege-a ali ja bas i nisam njegov fan
mogu da pevusim navedene pesme ali ih ne slusam kuci
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Franchman Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 20

|
|
Kralj reggea ostaje kralj i legenda
bob marley se slusa samo u specijalnim prilikama , bux bux puff puff
|
|
|
|
|
 |
ada22 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 132

|
|
slusam volim vecinu omiljene sun is shinig,one love, no woman no cry,redemption song....
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
uzasno me smara Bob Marli i ceo taj njegov fazon.
Ponavljam,ne privlace me stvari koje su vec zaokupile sijaset ljudi,jednostavno me smara kad svi vriste na pomen nekog imena.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
degenerik covek, marihuana mu pojela mozak
svaka pu pesma ista, sve isti blablabla i isti ritam,
kad cujes jednu,kao da si cuo sve.pihhh
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
please je napisao/la sledeće: | degenerik covek, marihuana mu pojela mozak
svaka pu pesma ista, sve isti blablabla i isti ritam,
kad cujes jednu,kao da si cuo sve.pihhh |
Moze se zakljuciti da ne umes da slusas
REci za talentovanu licnost degenerik koji ti nista nije uradio
marihuana je dobra opojna droga i ono je najslabije halucinogeno sredstvo
Svaka mu pesma ima smisao...
isti ritam pa da ajmo u turbo folk da bude drugi ritam
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ja se slazem sa please, ne volim da ga slusam, njegova muzika mi se NE dopada i mislim da imam prava da to kazem tj napisem.
Mene ne zanima ko sta uzima od droge, da li je narkoman ili nije, svako ima svoj zivot, za mene su bitni tekst i muzika,bitno je da pesma probudi neke emocije u meni.
Nijedna pesma njegova nije probudila emocije u meni, kada ga cujem samo menjam radio stanicu.
Sad, sto jest jest, bio je jako talentovan, jer (iako ga ne slusam) je uspeo da dostigne ono sto neki pevaci nikada nece. Postao je slavan, popularan, narod se seca njega i posle njegove smrti, njegove pesme su tako reci, postale "vecne".
Ne slazem se sa Hot Cherry, niko nema prava da kaze "ne umes da slusas" "vec poslusaj malo bolje"... Mnogu slusaju turbo folk a ti ne, Pa ?
Znaci da ni ti ne znas da slusas ?
O ukusima se ne raspravlja.
|
|
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Ja se slazem sa please, ne volim da ga slusam, njegova muzika mi se NE dopada i mislim da imam prava da to kazem tj napisem.
Mene ne zanima ko sta uzima od droge, da li je narkoman ili nije, svako ima svoj zivot, za mene su bitni tekst i muzika,bitno je da pesma probudi neke emocije u meni.
Nijedna pesma njegova nije probudila emocije u meni, kada ga cujem samo menjam radio stanicu.
Sad, sto jest jest, bio je jako talentovan, jer (iako ga ne slusam) je uspeo da dostigne ono sto neki pevaci nikada nece. Postao je slavan, popularan, narod se seca njega i posle njegove smrti, njegove pesme su tako reci, postale "vecne".
Ne slazem se sa Hot Cherry, niko nema prava da kaze "ne umes da slusas" "vec poslusaj malo bolje"... Mnogu slusaju turbo folk a ti ne, Pa ?
Znaci da ni ti ne znas da slusas ?
O ukusima se ne raspravlja. |
Sama sebi protivorecis
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|