:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Šta mislite o ovoj pevačici koja je osvojila publiku čuvenim hitom " Just dance" ?
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
mogu samo da kažem da mi se sviđa njen fazon.... i pesmu just dance koju su odlično obradili Eric Smax i Delicious
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Hm....nisam je cula a ni videla
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Mysty je napisao/la sledeće: | Hm....nisam je cula a ni videla |
jbstapar je napisao/la sledeće: | Mysty je napisao/la sledeće: | Hm....nisam je cula a ni videla |
Ni ja.
Sad sam potrazila na netu pesmu..nista posebno |
nisam ni malo njen fan...
ali
Vi nemate pojma o muzici Gde se nalazite
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Sta si navro Cherry Ne vole cure i gotovo,iako je ovo tipicna komercijalna za curice i velika vecina njihovih vrsnjakinija drma guzom na ovu stvar ) (cak i one koje ne znaju plesat )
|
|
|
|
|
|
War Machine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jan 2009 Poruke: 20
|
|
Ne svidja mi se uopste
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
O njoj kao osobi ništa ne znam tako da ne mogu ni da izgradim neko mišljenje, a što se tiče pesme - super mi je
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Da se ispravim.Mislila sam šta mislite o njenim pesmama a ne o njoj kao osobi..
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
mislim da su joj dobre pesme, nista toliko posebno za izdvojiti ali ipak slusam... ne samo "just dance". Tu su i dr. " I like it rough","poker face", "starstruck"...
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ona pjesmica Just Dance i može proć nekako, al ovo ostalo kod mene ne.Prekomercijalno za mene.Premekano.Preobično.
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Hot Cherry je napisao/la sledeće: | Vi nemate pojma o muzici Exclamation Mr. Green Mr. Green Gde se nalazite Laughing Laughing |
Ja stvarno ne volim da se prepirem i izbegavam to i ne želim da dodje do svadje,
ali pre bih rekla da ti ne znaš ništa o muzici jer koliko sam primetila, slušaš sve same prerade i muziku bez osećanja.
OK,volim i ja tehno,ali ne uvek.
To nije prava muzika.
Tako daaa...ili ćuti, ili dobro razmisli pre nego što išta kažeš jer se često dešava da se ispališ
A što se tiče gospodjice,odvratna mi je.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|