:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Bicu kratka i jasna.
Sta je to najteze za vas sto nosi cinjenica da ste zena?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
odnos prema zenskom polu, od strane muskarca, ovo se ne odnosi naravno na sve ali na vecinu
sto smo smatrane uglavnom za domacicu, da cuvamo decu i da odrzavamo kucu,
sto se vecina stvari deli na muski i zenski posao, kao da zene ne umeju da rade i muske poslove...
sto smo na poslu diskriminisane, u smislu, zensko ne moze to da uradi tako dobro kao muskarac,
pa onda ona parola, zensko vozi, to nije vozac, ...
seticu se jos...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Predispozicija da sve komplikujemo. Zašto prosto, kad može i komplikovano.
Sklonost ka tome da budemo neviđene kokoške, da budemo preemotivne, ili nesmotrene, ili ne držimo do sebe, ili, pak, da ne znamo šta hoćemo...
Promena raspoloženja u 'onim danima'.
Ne pada mi toliko teško kako nas drugi doživljavaju, katkad su u pravu, ali ono što mi u sebi nosimo, to je ono od čega se ne može pobeći.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pa iako se nest ne potresam puno oko toga sto je teze ili najteze, svejedno mi, izdvojit cu cinjenicu da mnogi SVE nas povezuju s time da smo komplicirane i volimo se jadati,svadjati, pritiskati.
elem, nismo SVE tak'e!
ja za predsjednicu !
|
|
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Inace sam jako sretna sto sam zensko,i ponosna: ljepse smo,pametnije,snalazljivije,zavodljivije,Bog nam je dao da donosimo drugi zivot na ovaj svijet..ali eto ako mora bas... Najteze mi je to sto smo mi uvijek ku*ve,dovoljno je da se malo opustimo u zivotu,pozelimo nekad da uzivamo,ili bilo sta slicno,zbog toga sam bjesna
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Što su muškarci kao kvalitetniji od nas, mi smo BiiiiP ako volimo sex,mi smo nedolične ako ne bivamo samo u kući i ne peremo robu, ako nismo savršene domačice
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | sto smo smatrane uglavnom za domacicu, da cuvamo decu i da odrzavamo kucu,
sto se vecina stvari deli na muski i zenski posao, kao da zene ne umeju da rade i muske poslove...
sto smo na poslu diskriminisane, u smislu, zensko ne moze to da uradi tako dobro kao muskarac,
pa onda ona parola, zensko vozi, to nije vozac, ... |
^ Sve lepo objasnjeno
Cast izuzecima
U vecini slucajeva je tako da smo smatrane kao domacice i da nam je mesto kuca
Da su oni nesto pametniji te da mi nismo sposobne radit neke poslove sto i onu ajd ne sve al bar one sto znamo da mozemo i sto smo u mogucnosti
Ako im dopustis bice da si i nevidljiva
|
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Meni najteze pada sto imamo menstruaciju Ne,ozbiljno mi to najteze pada....
I naravno sve ovo sto je dameski navela,savrseno je to navela
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
hvala zene
al nazalost.....surova su to iskustva
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | odnos prema zenskom polu, od strane muskarca, ovo se ne odnosi naravno na sve ali na vecinu
sto smo smatrane uglavnom za domacicu, da cuvamo decu i da odrzavamo kucu,
pa onda ona parola, zensko vozi, to nije vozac, ...
seticu se jos... |
isto kao da sam ja pisala... ....uh..
slazem se sa gore napisanim....
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Jednostavno, sto mnogo puta ne znamo sta zelimo. Ako imamo divnog decka, trazicemo nekog za kim cemo da letimo i da trcimo. Ako imamo groznog decka, trazicemo nekog divnog. Trcimo sa momcima koji su losi, a sanjamo nekog dobro...Istina je, ne znamo sta hocemo!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Žene, meni se sviđa što sam žena i uopšte mi ništa ne pada teško niti gledam kao uvredu karakterisanje i "proučavanje" žena. To sam što sam, što mi je priroda dala, to i nosim, a svjesna sam da sam u svakom slučaju sposobnija za preživljavanje od mnogih muškaraca.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|