www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa "NL" (sweetlady) i njen kutak !
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 16, 2008 4:34 pm    Naslov poruke: Nasa "NL" (sweetlady) i njen kutak ! Na vrh strane Na dno strane

Draga moja "NL",
Da bi bile u kompletu i da bi se mogle sresti na vise nacina evo i tebi kutak u kojem mozemo ostavljat svasta po nesto kad si tu i kad nisi tu Wink
Ovom prilikom zelim da kazem i da nastavimo kao i do sada...

Nesto sto vec znas al valja ponoviti Mr. Green

I jos jedna porukica Mr. Green

Lete poljupci pravo do Francuske Mr. Green Wink

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 16, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Embarassed Ostala bez reci Embarassed Very Happy Sta reci osim

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 16, 2008 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i mene da ostavim slatkoj par reci Wink elem, sve sto se desavalo do sad nadam se da je proslost, jer ja licno ne bih voleo da udjem u novu 2009. god sa znacima mrznje i netrpeljivosti i nesloge, ipak ti si uvek bila uz mene iako smo imali mali komflikt Sad

Zelim ti da ostanes ista takva kakva jesi i da se ne menjas Wink

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 17, 2008 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije bilo potrebe za sve ovo Nesho Wink Ali hvala Wink

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 18, 2008 9:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kasnim dva dana Embarassed ali dva dana nisu nista, zar ne Mr. Green

Zelim ti sretan uskrs, da se lepo provedes na moru, da u veselju proslavis 18. rodjendan i nemoj zaboraviti pozdraviti onog malog slatkisa Mr. Green Mr. Green

Zapravo nisam htela to napisati, ali ako pocnem da pricam ustvari pisem to sto sam htela, nastace neki ljubavni roman o somicima i ribici Laughing Laughing Laughing Mr. Green, tako da cu se suzdrzati Mr. Green

I da, don`t forget, dugujes mi jedno slovo Laughing Laughing

Ljubim i budi dobra Laughing Laughing

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 19, 2008 9:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaoojj moja ti NL Laughing Laughing Laughing Reci mi sreco sta si ti to jela ili pila pa se tako zbunila Mr. Green Laughing Laughing Laughing
Hvala duso sto si svratila i nemoj o ljubavnim romanima molim te Embarassed Embarassed Embarassed Laughing
Dugujem ti slovo Embarassed ma poklonicu ti celu azbuku i abecedu nisam ja cicija Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Ah da mojima je danas slava tako da Arrow posluzi se kolacicem (vocnim bez cokolade posti se Laughing samo da podsetim Mr. Green )

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 2:28 pm    Naslov poruke: Love is in the air Na vrh strane Na dno strane

Evo mene opet malo da smetam Mr. Green Mr. Green

Necu ni danas previse da pricam, onaj roman je jos uvek aktuelan Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

Love is in the air

Ljubim i budi dobra Laughing

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a ja samo da vas pozdravim Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Erillice duso Laughing Laughing Laughing Embarassed Nisi u pravu ili malo vrlo malo, malecko, minijaturno Embarassed Wink Very Happy Ne smetas ti meni nikad ne brini Wink Very Happy Pa znas da sam ja uvek dobra Laughing

Taco dobro dosla duso evo kafice posluzi se Very Happy Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 24, 2008 9:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oooo pa gde si ti moja "NL" Shocked

Nema te ovih dana, pa reko da vidim sta se desava... Ostavljam kavice i begam Mr. Green

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 26, 2008 9:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Evo me duso Embarassed ne brini Embarassed ziva sam i zdrava Mr. Green Embarassed Laughing
Hvala na kafici bubim puno puno puno

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 26, 2008 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laaaaaaaaaady, pa gde si mi ti duso, nema te sto godina Laughing Mr. Green Mr. Green

Evo ja svratila samo da te pozdravim i da te izljubim Razz posto me nece biti ovih dana Very Happy

I da, sad si ti na redu da pises roman, za ova dva tri dana skupilo se je gradiva i previse Laughing Laughing ali naravno roman je samo za moje oci Mr. Green

Ljubim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Nasa "NL" (sweetlady) i njen kutak ! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 1 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon