www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

<Nasa draga garavusa (daja23) na 11 spratu>
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 08, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: <Nasa draga garavusa (daja23) na 11 spratu> Na vrh strane Na dno strane

Cestitam draga predjeni spratic, da ih predjes jos mnogo i jos dugo da se druzimo... Naravno sto manje shokova to bolje al ajd nekako cemo preteci Laughing Laughing Laughing samo tako nastavi...
Poljupci lete do lepog grada Wink Mr. Green

Cestitam !!! Wink

Ovo se nazdravlja, naravno Wink

I jos jednom Mr. Green

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 08, 2008 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Wink

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 08, 2008 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam draga Dajo

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 08, 2008 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam, draga Daja. Wink

Umesto mace - čokoladica. Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 08, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti najdraza moja drugarice i samo tako nastavi Razz Wink

Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim jakoooooooooo Wink

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa moja draga,predraga prijateljice dajo cestitam!!!Jos nam ti dugo tipkala i tako nam vesela bila Wink Laughing A ja cu jednog dana da te stignem Mr. Green

Ljubim te jako,da pukneeeee Wink Laughing

zauvijek ces biti tu..

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow Anchi Arrow Draga moja hvala ti puno puno...A šokova kod mene uvijek i previše Mr. Green Nadam se da će se smanjiti Mr. Green Ljubim te puno puno
Arrow Mysty Arrow Hvala ti puno Wink Kiss
Arrow Jejaorka Arrow Hvala ti puno draga moja Wink Cmoook
Arrow Coco Arrow Hvala ti puno Very Happy mmmmmm čokolad ću da odmah pojedem Mr. Green kiss
Arrow Nesho Arrow Hvala ti puno druže Nesho, i ja tebe ljubim puuuunoooo Wink
Arrow Marijana Arrow Hvala ti puno prijateljice moja, a ja ču i dalje da budem vesela, znaš i sama da mi to najbolje stoji Mr. Green I požuri da me stigneš Mr. Green
Ljubim i ja tebe jakoooo

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Epa draga,ti svaki cas jedan skok Mr. Green Svaka cast Razz

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

no eo i da se ja javim Mr. Green i cestitam i pozelim ti da nadjes svoju najjvecu ljubav (ako ovaj na sliccici) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam

tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

Godine: 41

Datum registracije: 12 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Very Happy Wink

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 10, 2008 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow francuskinja Arrow Hvala ti puno draga moja, koliko skakućem brzo ću i tebe prestići Mr. Green Cmoka velika za tebe Wink
Arrow rt-Valter Arrow Mr. Green Hvala valter na dvnim željama Mr. Green E sad baš da će ovaj na slici biti moja najveća ljubav, čisto sumnjam, nije moj tip Mr. Green Kiss i za tebe Wink
Arrow Queen Arrow Hvala draga, cmok
Arrow Tombocar Arrow Hvala ti puno care Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> <Nasa draga garavusa (daja23) na 11 spratu> Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon