www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dr. Iggy se vraca na scenu!!!
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
DJOLENZI
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 2:53 pm    Naslov poruke: Dr. Iggy se vraca na scenu!!! Na vrh strane Na dno strane

Za sve obozavaoce dens muzike, Dr. Iggy se vraca na estradu Smile
Imam neki kontakt sa njim, kako ne znam ni ja sam,ali uspeo sam da dodjem, rekao mi je da ce me obavestavati o daljim desavanjima...Pre par dana imao je nastup sa Ivanom na Hevnu (splav u Beogradu)...Trenutno radi na novom singlu koji bi trebao da bude pusten do semptembra, u toku je valjda i audicija za pevacice,pa ako se nadje ona prava eto nama hitova kao sto su bili Oci boje duge,Kao pre,Samo ti,Nikad,Voli me itd itd...Vracaju nam se devedesete u svakom smislu Smile

arsen lupen
>>uncle Max<<
>>uncle Max<<

Godine: 43

Datum registracije: 27 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja jos uvek volim njihove hitove secaju me na prosla vremena Smile ...bojim se samo da su ti hitovi ne dostizni i da ce nove pesme biti u senci starih

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dr Iggy se vraća na scenu?!
E,samo nam je on još falio! Laughing Laughing Laughing
Šalim se,naravno!Pa dobro je to,za promenu.Ono,on nije novi lik na estradi,ali je dobro da se čovek vraća,čisto da razbije ovu estradnu monotoniju,koja već neko vreme vlada.Ne očekujem,možda,nešto epohalno,ali svakako ne može da bude lošije od ovog što nam se trenutno ''servira'' putem medija.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odlicno je....bas su imali super pesme i danas ih rado poslusam...nadam se da ce im pesme biti isto toliko dobre ili jos bolje od predhodnih Very Happy

Black Grass
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super

Marko Denser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 15 Jun 2007
Mesto: Surcin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dr.Iggy je radio extra stvari,prava dens muzika..I kako se dens povukao sa scene,i grupa dr iggy je nestala..Voleo bih da ako se opet pojavi uradi nesto u starom fazonu,za razliku od drugih koji se prilagodjavaju vremenu i prave sve losiju i losiju muziku...Toliko od mene.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 04, 2007 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja njega volim od malena Mr. Green ali neznam kakav ce biti uspeh jer ipak je ranije godina uspevao i bio u trendu...ali u svakom slucaju,zelim mu uspeh jer zasluzuje ga Wink

DexyyCo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 04 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 04, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaboravih da kazem. I Beat Street ce izdati album negde pocetkom septembra. Ovo je proverena informacija. Rekla mi je devojka koja igra u njihovom igrackom centru. I B3 je izbacio singl. Izgleda da nam se stvarno vraca dance 90-ih. Bas cool.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 05, 2007 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DexyyCo je napisao/la sledeće:
Zaboravih da kazem. I Beat Street ce izdati album negde pocetkom septembra. Ovo je proverena informacija. Rekla mi je devojka koja igra u njihovom igrackom centru. I B3 je izbacio singl. Izgleda da nam se stvarno vraca dance 90-ih. Bas cool.

Sve je ovo cool a zar nije Husa izdao solo novu plocu pre dve godine...Jedino ako se vrati u grupi jer ako njega nema,nece biti to to...

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 05, 2007 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ah ne mogu da verujem, Dr Iggy sa poludebilnim tekstovima tipa "Nemoj plakati, nismo deca koja su plakala kad dobiju keca" Mr. Green

Mene ce sigurno postedeti svog povratka, ne verujem da cu ikad slusati to sto on pokusava da peva. Rolling Eyes

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 06, 2007 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

arsen lupen je napisao/la sledeće:
Ja jos uvek volim njihove hitove secaju me na prosla vremena Smile ...bojim se samo da su ti hitovi ne dostizni i da ce nove pesme biti u senci starih

potpisujem

eh ta stara vremena Rolling Eyes

bobosmrad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 02 Jul 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 06, 2007 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni uopste nije nedostajao a i zika mu je bezveze,bar za mene.Ko sto neko vec rece textovi ludilo,zika standard turbo folk+nekakav yu dance i sl.Tako da je to nista posebno.Jos kad se sjetim 90-ih i oci boje tuge ili duge ili obrade Valentina i neznam sta je jos bilo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Dr. Iggy se vraca na scenu!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon