:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
Postavljena: Pon Mar 28, 2005 7:26 am Naslov poruke: U oci igre u sredu: SCG - Spanija ... |
|
|
Golman Dragoslav Jevrić veruje da će sačuvati mrežu i na meču sa Španijom
Tores me neće savladati
Italijani nas nisu pobedili na „Marakani”, pa neće ni Španci, poručio je Dragoslav Jevrić, golman plavih, i dodao:
- Ne volim da pretim, ali zaista osećam da ćemo pobediti „crvenu furiju”. To možemo i moramo.
Naš reprezentativni golman željno iščekuje 30. mart, kada će 29. put obući dres sa grbom Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore.
- Ovaj meč biće pravi test za nas, taman da vidimo koliko možemo i gde se nalazimo u ovom trenutku. Španci su veliki zalogaj, ali i izazov, tako da pre svega očekujem kvalitetan, zanimljiv i uzbudljiv meč na „Marakani”.
Dragoslav Jevrić je ušao u istoriju našeg fudbala, jer 457 minuta nije primio gol.
- Na prethodnih pet utakmica u reprezentaciji nisam primio gol, što me svakako raduje, međutim, bio bih presrećan ako bih i u narednih 90 minuta sačuvao mrežu. Daću sve od sebe da ostanem nesavladan.
Plava jedinica svesna je kvaliteta Pujola, Pabla, Ćavija, Raula, Toresa...
- Nisam imao priliku da branim protiv njih, ali sam naravno upoznat sa njihovim mogućnostima. Reč je o vrhunskim igračima, vodećim u svojim klubovima, od kojih opasnost preti tokom čitave utakmice. Međutim, znamo recept i za njih. Bilo bi najbolje da Toresa i ostale držimo dalje od našeg gola.
Selektor Luis Aragones vešto krije Raula, navodno ne znajući da li će on moći da igra 30. marta na „Marakani”.
- To nas ne tangira mnogo, jer mi, ako ne odigramo dobro, možemo da izgubimo i od njihovog drugog tima, kao što smo izgubili od Azerbejdžana. Dakle, ključ uspeha je u našoj igri koju moramo da nametnemo svakom protivniku, pa i Špancima, bez obzira na to da li oni igrali sa Raulom, bez njega, sa drugim ili prvim timom. Inače, gotovo sam siguran da će kapiten Reala igrati protiv nas.
Srbija i Crna Gora u derbi sedme kvalifikacione grupe ulazi sa dva boda više od Španije.
- Meč dočekujemo sa ulogom lidera, a verujem da ćemo i u naredne utakmice ulaziti sa prvog mesta. Propustili smo dva velika takmičenja, pa bi bilo katastrofalno po nas ako ne bismo otišli ni na Mondijal 2006.
Sudeći po broju trebovanih karata i interesovanju koje vlada, stadion Crvene zvezde biće skoro pun 30. marta.
- Raduje me najavljena podrška naših navijača, koji kao i mi želimo pobedu nad Špancima i plasman na Svetsko prvenstvo. Sa njima ćemo sigurno biti jači - izjavio je Jevrić.
Posetite i http://domaci.de/viewtopic.php?t=5240
|
|
|
|
|
 |
propeler Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 1

|
Postavljena: Pon Mar 28, 2005 5:45 pm Naslov poruke: gazicemo ih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 |
|
|
spanci nisu nikada nista mogli napraviti, a u beogradu ce da se obrukaju i to propisno. kakav tores i kasiljas! a pogotovo raul. Jel to neki fudbaler? Deki ce da vlada. Pokazacemo im sta je fudbal. Lako im je da imaju ligu kadi im pola brazila i argentine igra tamo. Pa ljudi moji, oni su meni interesantni jedino zbog save i darka, kad bi oni igrali ZA NJH ....
|
|
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
Postavljena: Pon Mar 28, 2005 6:28 pm Naslov poruke: |
|
|
budem navijala za vas!!!! al mislim da ce te tu tesko dobit, al drzim vam fige!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
i_takoooNS Iskusni član

|
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS

|
Postavljena: Pon Mar 28, 2005 10:38 pm Naslov poruke: |
|
|
ma dobijamo provereno!
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
Postavljena: Pon Mar 28, 2005 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
a gdje si provjerio?
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
danac Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2003 Poruke: 14
|
Postavljena: Uto Mar 29, 2005 9:38 pm Naslov poruke: |
|
|
eh...ja bih volio da mlatnemo spance....da se sve pusi ...ali realno gledajuci biti ce tesko....mislim da ce to biti jedna takticka utakmica jer je ulog veliki ....nadam se pobjedi ali i sa nerjesenim rezultatom bih bio zadovoljan...
SRETNO SCG..........
|
|
|
|
|
 |

|

|
Postavljena: Sre Mar 30, 2005 6:08 am Naslov poruke: |
|
|
Ja se nadam da ce "A"-reprezentacija da krene stopama od mladih, koji su dobili spance sa rezultatom od 1:0 ... a Milorad Kosanovic je tek dan ili dva pred utakmice dao ostavku kao trener mladih
|
|
|
|
|
 |
puftup Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 1
|
Postavljena: Sre Mar 30, 2005 1:50 pm Naslov poruke: |
|
|
oderacemo ih ko seljak pivo pred zadrugom [align=center][B]
|
|
|
|
|
 |
roka_88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 8

|
Postavljena: Sre Mar 30, 2005 8:09 pm Naslov poruke: |
|
|
verujemo u tebe dragoslave.Napred plavi!!!
|
|
|
|
|
 |
i_takoooNS Iskusni član

|
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS

|
Postavljena: Sre Mar 30, 2005 8:11 pm Naslov poruke: |
|
|
ma provereno dobijamo inace sam prso!
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
 |

|

|
Postavljena: Sre Mar 30, 2005 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
SCG - Spanija 0:0
I jos neko da mi kaze da je Kezman dobar fudbaler, imam da ga lincujem
A gospodinu Jevric-u svaka CAST Opet nam je spasio utakmicu i ostao je dalje bez primjenog gola.
|
|
|
|
|
 |
vermaht Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 26

|
Postavljena: Čet Mar 31, 2005 7:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka cast Jevricu, a Kezman je i dalje kvalitetan igrac bez kojeg ne mozemo Jugovicu!
|
_________________ Pozdrav svim Krajisnicima!!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|