www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U oci igre u sredu: SCG - Spanija ...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 28, 2005 7:26 am    Naslov poruke: U oci igre u sredu: SCG - Spanija ... Na vrh strane Na dno strane

Golman Dragoslav Jevrić veruje da će sačuvati mrežu i na meču sa Španijom

Tores me neće savladati

Italijani nas nisu pobedili na „Marakani”, pa neće ni Španci, poručio je Dragoslav Jevrić, golman plavih, i dodao:

- Ne volim da pretim, ali zaista osećam da ćemo pobediti „crvenu furiju”. To možemo i moramo.

Naš reprezentativni golman željno iščekuje 30. mart, kada će 29. put obući dres sa grbom Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore.

- Ovaj meč biće pravi test za nas, taman da vidimo koliko možemo i gde se nalazimo u ovom trenutku. Španci su veliki zalogaj, ali i izazov, tako da pre svega očekujem kvalitetan, zanimljiv i uzbudljiv meč na „Marakani”.

Dragoslav Jevrić je ušao u istoriju našeg fudbala, jer 457 minuta nije primio gol.

- Na prethodnih pet utakmica u reprezentaciji nisam primio gol, što me svakako raduje, međutim, bio bih presrećan ako bih i u narednih 90 minuta sačuvao mrežu. Daću sve od sebe da ostanem nesavladan.

Plava jedinica svesna je kvaliteta Pujola, Pabla, Ćavija, Raula, Toresa...

- Nisam imao priliku da branim protiv njih, ali sam naravno upoznat sa njihovim mogućnostima. Reč je o vrhunskim igračima, vodećim u svojim klubovima, od kojih opasnost preti tokom čitave utakmice. Međutim, znamo recept i za njih. Bilo bi najbolje da Toresa i ostale držimo dalje od našeg gola.

Selektor Luis Aragones vešto krije Raula, navodno ne znajući da li će on moći da igra 30. marta na „Marakani”.

- To nas ne tangira mnogo, jer mi, ako ne odigramo dobro, možemo da izgubimo i od njihovog drugog tima, kao što smo izgubili od Azerbejdžana. Dakle, ključ uspeha je u našoj igri koju moramo da nametnemo svakom protivniku, pa i Špancima, bez obzira na to da li oni igrali sa Raulom, bez njega, sa drugim ili prvim timom. Inače, gotovo sam siguran da će kapiten Reala igrati protiv nas.

Srbija i Crna Gora u derbi sedme kvalifikacione grupe ulazi sa dva boda više od Španije.

- Meč dočekujemo sa ulogom lidera, a verujem da ćemo i u naredne utakmice ulaziti sa prvog mesta. Propustili smo dva velika takmičenja, pa bi bilo katastrofalno po nas ako ne bismo otišli ni na Mondijal 2006.

Sudeći po broju trebovanih karata i interesovanju koje vlada, stadion Crvene zvezde biće skoro pun 30. marta.

- Raduje me najavljena podrška naših navijača, koji kao i mi želimo pobedu nad Špancima i plasman na Svetsko prvenstvo. Sa njima ćemo sigurno biti jači - izjavio je Jevrić.

Posetite i http://domaci.de/viewtopic.php?t=5240 Exclamation

propeler
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 28, 2005 5:45 pm    Naslov poruke: gazicemo ih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Na vrh strane Na dno strane

spanci nisu nikada nista mogli napraviti, a u beogradu ce da se obrukaju i to propisno. kakav tores i kasiljas! a pogotovo raul. Jel to neki fudbaler? Deki ce da vlada. Pokazacemo im sta je fudbal. Lako im je da imaju ligu kadi im pola brazila i argentine igra tamo. Pa ljudi moji, oni su meni interesantni jedino zbog save i darka, kad bi oni igrali ZA NJH ....

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 28, 2005 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

budem navijala za vas!!!! al mislim da ce te tu tesko dobit, al drzim vam fige! Very Happy

i_takoooNS
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 09 Dec 2004
Mesto: eNeS

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 28, 2005 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma dobijamo provereno!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 28, 2005 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a gdje si provjerio? Shocked

danac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2003

PorukaPostavljena: Uto Mar 29, 2005 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh...ja bih volio da mlatnemo spance....da se sve pusi ...ali realno gledajuci biti ce tesko....mislim da ce to biti jedna takticka utakmica jer je ulog veliki ....nadam se pobjedi ali i sa nerjesenim rezultatom bih bio zadovoljan...
SRETNO SCG..........

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 30, 2005 6:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se nadam da ce "A"-reprezentacija da krene stopama od mladih, koji su dobili spance sa rezultatom od 1:0 Exclamation ... a Milorad Kosanovic je tek dan ili dva pred utakmice dao ostavku kao trener mladih Exclamation

puftup
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jul 2004

PorukaPostavljena: Sre Mar 30, 2005 1:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oderacemo ih ko seljak pivo pred zadrugom [align=center][B]

roka_88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 30, 2005 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

verujemo u tebe dragoslave.Napred plavi!!!

i_takoooNS
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 09 Dec 2004
Mesto: eNeS

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 30, 2005 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma provereno dobijamo inace sam prso!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 30, 2005 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SCG - Spanija 0:0

I jos neko da mi kaze da je Kezman dobar fudbaler, imam da ga lincujem Exclamation Evil or Very Mad

A gospodinu Jevric-u svaka CAST Exclamation Opet nam je spasio utakmicu i ostao je dalje bez primjenog gola.

vermaht
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Mar 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 31, 2005 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Jevricu, a Kezman je i dalje kvalitetan igrac bez kojeg ne mozemo Jugovicu!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> U oci igre u sredu: SCG - Spanija ... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon

Development and Hosting by Domaci.de
© 2001 - 2017 Domaci.de - Powered by phpBB2

X

Kuda večeras