www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zima & fizicka aktivnost
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 29, 2008 1:52 pm    Naslov poruke: Zima & fizicka aktivnost Na vrh strane Na dno strane

Dragi moji i drage moje,
evo dodje i ova depresivna zima '08.
Da li se borite protiv nje i nekim sportom?
Da li vi dame posecujete teretane i fitnes treninge?
Idete na skijanje? SAnkanje? Pravite Sneska?

Kako odrzavate kondiciju u ovim dugim zimskim mesecima?

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 29, 2008 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh, ja se tak ulijenjim Mr. Green
no, u svako godisnje doba volim otici na bazen. tak i na zimu praktikujem plivanje.

skijanje naravno, nadam se ove godine austriji.
i nekak uvijek samo od sebe dodje vise sex-a. vani zima, unutri toplo,fino Mr. Green

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 29, 2008 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trenutno idem na jogu i pilates plus stretching (45 minuta istezanja svakog misica gotovo do pucanja)...otprilike 4-5 puta nedeljno, zavisno od obaveza...preporodila sam se otkako sam krenula...planiram da za jedno 10tak dana krenem i na nesto malo zahtevnije treninge (step aerobic i body pump...odlicni kardio programi) cisto da, eto, malo nabacim kondiciju Very Happy

inace se zimi skroz ulenjim, ne mili mi se ujutru iz kreveta da ustanem...mrzim i hladnocu i sneg tako da te outdoors varijante ne dolaze u obzir...volim da mi je lepo toplo i udobno...sta cu, tak'a sam Mr. Green

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 30, 2008 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uuu naco dobro zvuci taj tvoj stretching, daj neki recept za to?
ja sam na aerobiku tri puta nedeljno, samo to mogu da uglavim za sad. gledacu i ova dva dana neku teretanu za "zbudzim"ali kad se malo bolje organizujem.
inace,nope,ne volim zimu ni na slici. lep je sneg i sve to, ok sankam se (hmm ipak bih volela da naucim kako da savladam shnowbord,ali otom potom)

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^evo par vezbica sa stretchinga za moju kolezinicu:

no1: stojis, rasiris noge sire od sirine kukova, savijas gornji deo tela glavom ka zemlji i lagano gibas ako nisi bas u formi...ko jeste radi to lagano, sto sporije moze...poenta je da dodjes dotle da glavom pipnes pod...pritom noge moraju biti u kolenima prave...ako se ne mozes toliko saviti, nema veze...kad udjes u stos mocices...potom noge lagano siris sve dotle dok i laktove ne budes mogla/mogao da spustis na pod...u tom polozaju ostanes jedno minut...posle toga se lagano uspravis i polako skupljas noge po malo (tzv 'prsti, peta skupljanje') i na kraju se skroz uspravis

no2: rasiris noge malo sire od sirine kukova, uhvatis nogu najdalje sto mozes (idealo bi bilo za skocni zglob, ali ako to ne mozes hvatas ga za list...ako ni to ne ide za koleno ili butinu)...kolena su i ovde prava...glavu lagano privlacis ka kolenu, a grudi ka butini koliko mozes...opet, ko je u boljoj formi to radi iz jednog neprekidnog laganog pokreta...ko ne moze giba pomalo dok privlaci...kad dodjes u krajnji polozaj koji mozes postici zadrzis ga oko minut...potom se polako uspravis i to sve ponovis za drugu nogu

no3: sednes na pod, noge rasiris toliko da budu pod uglom od 90 stepeni...uhvatis nogu sto je dalje moguce i privlacis gornji deo tela ka nozi dok glava ne pipne koleno...zadrzis polozaj koliko mozes potom ga popustis i telo dovedes izmedju nogu...istegnes ruke napred i probas da glavom pines pod...zadrsis polozaj koliko mozes pa ga malo popustis i gornji deo tela dovedes iznad druge noge...uhvats nogu sto dalje mozes i privlacis telo ka njoj...kad zavrsis sa ovim delom vezbe noge rasiris jos malo samo...jedno koleno savijes tako da je potkolenica iza ledja...lagano gornji deo tela krenes da spustas na pod (kao da hoces da legnes na ledja) pridrzavajuci se rukama...neko moze malo samo, neko uspe da se spusti toliko da bude oslonjen na laktove dok su podlaktice zalepljene za pod, a neko uspe skroz da legne na pod...zadrzis polozaj koliko mozes pa se lagano podignes pridrzavajuci se rukama

e sad...ove vezbe moras raditi potpuno zagrejan...recimo posle nekog drugog treninga...u suprotnom su povrede vise nego ocekivane...sve vezbe radis koliko mozes, nista ne sme da boli...vaznije je da ih pravilno uradis nego da se npr potpuno savijes ka nozi, ali da te boli i da se povredis...radis koliko ti prija, a potpuni polozaj ces postici vezbanjem...malo po malo

i takoc...raspisah se Very Happy

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam tokom cjele godine lijena tako i zimi Rolling Eyes
Jedini sport skojim se bavim i to vikendom kad sam sa momkom je treca smijena Mr. Green

Inace volim setati (al i to samo sa momkom) Exclamation

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Zima & fizicka aktivnost Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon