www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

hOp cup i eto maLe plave :D (anchi22) na 10-om
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 21, 2008 6:32 pm    Naslov poruke: hOp cup i eto maLe plave :D (anchi22) na 10-om Na vrh strane Na dno strane

Najdraža moja plavušo Razz
čestitam ti na toj papričici u goOzi zbog koje si tako brzo stigla tu gde jesi Wink
Šalu na stranu, (da li da te sad malo hvalim Rolling Eyes ), lepo je družiti se sa tobom, igrati i zezati po forumu Smile Da ti ne treba stati na žulj, ne treba ali sve to ćemo opravdati opisom radnog mesta Razz (pravdaću te dok mene ne potkačiš) Mr. Green

Nadam se da ćemo još puno spratova preći zajedno Very Happy
Sad ide ona klasika: ostani nam uvek takva kakva si Wink

I nešto da nazdravimo, ipak je broj dvocifren Wink

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 21, 2008 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja NL Very Happy clanice ekipe USO i kluba Arrow Embarassed Cestitam ti predjeni spratic

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 21, 2008 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestiitam anchika draga.. ljubacc (:

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 21, 2008 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Anchika bwe

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 21, 2008 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anchi,jutros sam ti cestitala sa zakasnjenje Rodjendan a sad novi sprat,sta ce sledece Mr. Green

Ma samo napred i jos puno druzenja na Domaci i naravno tj sve veci i veci sprat Razz

Ljubim te jos jednom i sta drugo da kazem kada sama znas Very Happy

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i ja dragaaaaaaaaa Wink

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 5:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam komshinice....Samo napred...Ljubim teee Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 7:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ bLackLady Arrow Draga moja Crnka Wink Hvala ti na otvorenoj cestici, na lepim recima i na svemu... Nastavljamo dalje. Kiss
@ sweetlady Arrow clanice "NL", "USO" i Arrow Embarassed zahvaljujem od srca, gde nadje 'vako lepe slicice Razz hvala ti puno,, imamo pricat u 4 oka Laughing
@ maLena_puLa Arrow Hvala ti draga, Kisss
@ Jejaorka Arrow Hvala draga Jejo Wink Kisss
@ Francuskinja Arrow Jojj hvala ti,,, ja vala u zadnje vreme sve po nesto slavim Laughing stacu kad se tako zadesilo Mr. Green Hvala ti puno, Kisss
@ Mysty Arrow Hvala dragaaa, Kisss
@ MissPookie Arrow Zahvaljujem komsinice Wink Al si ti pocela sa tim, preslo ti od mene Hvala puno, Kisss

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke draga anči,samo napred Wink Znam da možeš.
Ljubim te puno
Very Happy

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam draga moja Anchi Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cccc... dok mene zamajava pricama i pricicama, ona prelece spratice Mr. Green tako i treba Very Happy Cestitam ti na predjenom spraticu i zelim ti jos puuuuuuuno, puno, puno predjenih i da ih slavimo uz "skripanje", "trpanje" i obilaske "komsijama" Mr. Green Lete poljupci do tebe i malog slatkisa (ali nema nista za Diega Mr. Green )

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam draga anchi i samo tako nastavi Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> hOp cup i eto maLe plave :D (anchi22) na 10-om Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon