:: |
Autor |
Poruka |
zajeb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 116 Mesto: Kosovska Mitrovica
|
|
Znam da je trulo sto trazim pesmu a tek sam skoro dosao na forum i jedva imam nesto malo preko sto postova ali moram...
treba bi ako mozete molim vas da mi posaljete na meil (zato sto nece da mi download-uje 90% stvari sa sajta,a dosada jos nisam uspeo da skinem nijednu pesmu iz muzickih zelja)
jecam znjela kosovka devojka na zajeb96@yahoo.com
|
_________________ Kosovo je Srbija |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma ti je poslata na mail,ali bi te molila da resis problem oko downloada jer ne praktikujemo da saljemo zelje na mailove...
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Pesma ti je poslata na mail,ali bi te molila da resis problem oko downloada jer ne praktikujemo da saljemo zelje na mailove... |
A jel moze i meni na mail, nesto mi ne radi download
|
|
|
|
zajeb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 116 Mesto: Kosovska Mitrovica
|
|
Zaista sam pokusao sve i na kraju shvatio da je problem u ruteru ali nisam uspeo da nadjem jos na netu kako da ga promenim (jos nisu izdali za moj modem) tako da se nadam da cu uskoro uspeti ali nadam se da necu imati ni previse zelja ne volim da cimam druge da se muce zbog mene.E da i hvala vam (i sanjici i giletu)
|
_________________ Kosovo je Srbija |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|