:: |
Autor |
Poruka |
kitten Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 3
|
|
imam jedan veliki problem. trazim pesmu od maje nikolic koja je odprilike izasla 1996 godine. imala sam tu pesmu na video kaseti koja je bila snimljena na tv. naslov pesme nemam.znam samo neke reci iz strofe i refrena pa ako neko zna koja je ovo pesma, molim vas javi te mi koja je i dali je ima za down load.
znaci ovako
Strofa: umire u meni sve ptice svo cvece,
sve sto je zivo iz mene nece
ne zeli me ruka koja ume da voli
pomozi mi boze da sto manje boli.......
Refren: Postoji li svet u kome mogu biti ja
Smem li da nadjem dobrog andjela da me sacuva
Postoji li tama gde cu svetlost biti ja
Meni ....................................
Svaki sam tren tebi sudjena
Od prilike tako nekako ide. mozda gresim na nekim recima ali eto to je toliko koliko se mogu setiti pa mi javite.
|
|
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
kitten je napisao/la sledeće: | imam jedan veliki problem. trazim pesmu od maje nikolic koja je odprilike izasla 1996 godine. imala sam tu pesmu na video kaseti koja je bila snimljena na tv. naslov pesme nemam.znam samo neke reci iz strofe i refrena pa ako neko zna koja je ovo pesma, molim vas javi te mi koja je i dali je ima za down load.
znaci ovako
Strofa: umire u meni sve ptice svo cvece,
sve sto je zivo iz mene nece
ne zeli me ruka koja ume da voli
pomozi mi boze da sto manje boli.......
Refren: Postoji li svet u kome mogu biti ja
Smem li da nadjem dobrog andjela da me sacuva
Postoji li tama gde cu svetlost biti ja
Meni ....................................
Svaki sam tren tebi sudjena
Od prilike tako nekako ide. mozda gresim na nekim recima ali eto to je toliko koliko se mogu setiti pa mi javite. |
Draga kitten, ocigledno nisi procitala uslov da bi mogla da dobijes muzicku zelju. Treba ti 100 postova, kada to ispunis, onda trazi pesmu ponovo
|
|
|
|
Jack666 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 5
|
|
mislim da se pjesma zove Sudjena
|
|
|
|
|
|
honolulu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Okt 2004 Poruke: 63
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|