:: |
Autor |
Poruka |
myshadow Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2008 Poruke: 3
|
|
Nekako sam zaglavio da sa 20god nisam imao devojku nikad.pa cak ni poljubio.
Ne fali mi nista,imam sve daske u glavi,normalan izgled ali eto..
Jednostavno pitanje za cure je kako bi reagovale pri susretu sa takvim muskarcom i tom informacijom.I recimo svidi vam se.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Bila bih sa istim. Zašto ne?
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Pa verovatno bi mi bilo zapanjujuce i cudno jer sam navikla da su u mojoj okolini i gradu muskarci u tim godinama daleko napredniji.
Slazem se sa Queen,bila bih sa istim,bez obzira na to.
To bi cak bio i +,jer volim kad je nesto prvo,znaci da je nevino,neiskvareno i divno.
<3
To ne treba da ti predstavlja problem,ne brini!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
antonela Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 44 Mesto: Tamo negde iza duge gde su vecna proleca...
|
|
To definitivno ne bi trebalo da ti predstavlja problem...
Cak ce se nekoj curi s kojom budes bio i dopasti da ti ona bude prva u svemu
|
_________________ ..Znam da neces doci,
a cekam,
i maste nepoznate srece
rastu u noc nemu,
necu vise cuti tvoje reci,
taste,
da tvoj glas svemocni
osetim u svemu..
..Wherever you go,whatever you do
I will be right here waiting for you.. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Mislim da je to simpaticno. Verujem da si normalan decko, verujem i da te to malo frustrira,a isto tako predlazem da se malo vise kreces i.. pa sve ce to doci samo po sebi.
I da, bila bih sa deckom tvog profila
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Prijatelju, myshadow:
Ne govori im to nikako!!! Bez obzira sta ti zene ovde pisale, nemoj ih slusati! A sigurno ti nijedna nece napisati da bi joj smetalo. Takve su ti zene...
Veruj mi, ni najmanje im nije privlacan muskarac bez iskustva jer takav muskarac nema samopouzdanja. Da si ih pitao da li bi bile sa muskarcem bez samopouzdanja, odgovori bi bili totalno drugaciji.
Zato jezik za zube, a ako bas moras, onda slazi. A zene kad ti daju savet, radi uvek suprotno i neces pogresiti.
Citat: | Nekako sam zaglavio da sa 20god nisam imao devojku nikad.pa cak ni poljubio. |
Nisi ti zaglavio, to je sasvim normalno. Veruj mi, nisi jedini niti najmladji. Znam dosta momaka koji su moji vrsnjaci pa jos uvek nisu skinuli mrak. A isto im nista ne fali. (Ustvari, sad vec pocinje da im fali )
Najbitnije je da ne zuris i da ne silis sebe da moras to da uradis. A to ne znaci da ne treba da se trudis. Probaj da gradis sebi samopouzdanje nekim sitnim neobaveznim flertovima. To je prvi i najvazniji korak u resavanju ovog tvog problemcica.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
myshadow Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Nov 2008 Poruke: 3
|
|
@jerotije
Slazem se u vezi toga da ne treba da im pricam,mozda je samo tesko da se to sakrije,pogotovo kad dodje do poljubca,mazenja i sta znam vec...tu treba praksa i poznaje se ko je nema.
I cenio bih iskrene odgovore.
Evo za primer postavio sam ovo pitanje na jos nekim sajtovima ali kao pitao sam za nekog drugog,i zanimljivo vecina cura su odgovorile kako je to mnogo cudno,mislile su da takav lik nije normalan i mora nesto da mu "fali".Nekima je bilo drago da mu budu prve jer imaju sansu da ga prilagode "po svojoj meri" a neke pa nisu ni zelele da obucavaju tamo nekog pocetnika.
Jbg, znam da mi je to minus i zalim sto nisam u proslosti malo vise paznje usmerio na tu oblast zivota.Ali tako je-kako je.
U cemu sam dobar-stvarno sam dobar,gde sam puko-puko sam i ne mogu da imam samopouzdanja u tom delu zivota.
Bitno je sad naci neko jednostavno resenje,izvodljivo ali da ne obuhvata savet da se sutra probudim kao druga osoba.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ok,vidi ti mozes imati samopouzdanje jer sex tj neimanje istog nije neka stvar koja te cini gubavim i odbojnim. kao sto rekoh, to i nije mana. Kapiram da ti kao musko to malo drugacije gledas,ali ipak. Samo furaj dalje.
Sve se da nauciti,mislim halo hej u pitanju je hemija, posle prvih par puta vec si uhodan i uz nekom iole normalnu komunikaciju sa tom buducom cicom shvatices sta mi to zene zelimo i volimo (svaka je jedinstven slucaj) i to je to.
Ne frx.
SAmo ti uzivaj,a pre svega se zaljubi jer je uz ljubav sve slatko. (sex sam po sebi je lep i sve to stoji,ali kad se zacini iiiiihaj )
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Citat: | posle prvih par puta vec si uhodan i uz nekom iole normalnu komunikaciju sa tom buducom cicom shvatices sta mi to zene zelimo i volimo |
Ovo neces shvatiti nikad! Nemoj se ni truditi.
Citat: | ne mogu da imam samopouzdanja u tom delu zivota. |
Ne moras ti ni da imas samopouzdanja, dovoljno je da nju ubedis da ga imas. Citat: | Bitno je sad naci neko jednostavno resenje,izvodljivo ali da ne obuhvata savet da se sutra probudim kao druga osoba. |
Savet ti rekoh: Ne pricaj im da si nevin, flertuj, zezaj se sa devojcicama, ne pokazuj neodlucnost i strah, cak i ako su prisutni, pretvaraj se da imas samopouzdanja, ali nemoj preterivati u tome. Ako si po prirodi cutljiv, ostani takav(mnoge cure privlaci cutljivost, valjda vide nesto misteriozno u tome... sta ti ja znam...). Ako, pak, volis da pricas, onda okreni na igru, kako kaze ona reklama.
Desice se to vrlo brzo. I neces imati toliku tremu kolika mislis da ce biti. Kad dodje do toga, izgledace ti kao da ti je 101. put. Jedino sto ce biti previse kratko. A za to okrivi nju!
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ne razumem u cemu je problem...bolje to nego da je muska k*rva
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Hmmm
Baš za mene pitanje..
Pa moj sadašnji dečko je tako isto kao i ti.Nije se poljubio do 19 i ja sam mu prva.
Naravno da mi je drago veoma što imam takvog dečka
Samo napred,ne mora da znači da što nisi imao devojku da te neće nijedna želeti
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Kad dodje do toga, izgledace ti kao da ti je 101. put. Jedino sto ce biti previse kratko. A za to okrivi nju! |
Jerotije
myshadow je napisao/la sledeće: |
U cemu sam dobar-stvarno sam dobar,gde sam puko-puko sam i ne mogu da imam samopouzdanja u tom delu zivota.
Bitno je sad naci neko jednostavno resenje,izvodljivo ali da ne obuhvata savet da se sutra probudim kao druga osoba. |
"myshadow" Nisi jedini ne brini i nisi ni malo "puko" Jednostavno resenje ti je da nadjes curu koja ima takodje vrlo malo iskustva bice vam novo i zanimljivo i "ucicete" zajedno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|