:: |
Autor |
Poruka |
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Dva puta zastupala Hrvatsku na Euroviziji,a sa pjesmom Marija Magdalena cak osvojila i visoko 4 mjesto.Meni osobno vrlo draga pjevacica sa predivnom bojom glasa i jedna od najboljih i najdugotrajnijih pjevacica na estradi.Ima dosta dobrih pjesama ali Zeljo moja joj ostaje broj jedan za sva vremena predivna pjesma.Kako se vama dopada?
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Doris mi je bila najbolja pjevačica još dok sam bila klinka, uživala sam slušajući njen predivan glas i danas, kad čujem neku njenu pjesmu, prisjetim se svog djetinjstva... Zadnjih nekoliko godina sve manje ju slušam jer i ona sve manje pjeva ako tako mogu napisati, ali i dalje cijenim njen rad...
|
|
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Doris Dragojevic??? Ma obozavam je! Najbolja je!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Pa mislim da na prste,ali prste ruku, ne i nogu, mogu nabrojati ženske vokale koje slušam, ako ih i ima toliko, ali eto recimo... A Doris je jedna od njih, njenu boju glasa jako volim, ne para mi uši, ima lijepe tekstove, muziku, a i njena sama pojava me asocira na nešto što bi kao žena voljela imati, ima posebnu harizmu i nešto u njenoj pojavi me sasvim i uvijek iznova fascinira. A tolike godine su prošle, nikada nisam mislila drugačije.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|