:: |
Za koga mislite da će pobijediti...? |
Adnan |
|
11% |
[ 1 ] |
Danijel |
|
22% |
[ 2 ] |
Đorđe |
|
11% |
[ 1 ] |
Nikola S. |
|
0% |
[ 0 ] |
Nikola P. |
|
0% |
[ 0 ] |
Aleksandar |
|
44% |
[ 4 ] |
Kristijan |
|
0% |
[ 0 ] |
Vukašin |
|
11% |
[ 1 ] |
Igor |
|
0% |
[ 0 ] |
Ana |
|
0% |
[ 0 ] |
Nina |
|
0% |
[ 0 ] |
Milica |
|
0% |
[ 0 ] |
Sonja |
|
0% |
[ 0 ] |
Mika |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 9 |
|
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Nije valjda da ovo niko ne gleda
Pa eto gledate li i sta mislite o tome?Sta mislite ko ce pobijediti?
Ima li "štele" i namještanja?
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Ja pratim serijal kad imam vremena... malo mi je glupo radno vreme (radim do 20h) pa ne stignem na početak... mada u suštini, njbitnija mi je Gala...
Moj favorit je Danijel, ma koliko dečko živcirao okolinu svojom pojavom, ponašanjem, svojim stavovima itd.. smatram da odlično peva (smem da komentarišem, jer koliko toliko sam muzički obrazovana).
Aleksandar takođe dobro peva, s' tim što sam svaki put naletela ne pesme koje njemu ne leže (nije imao šta kroz njih da pokaže), ali zato je Tošeta otpevao fenomenalno...
Što se devojaka tiče, Sonja ima i lepu boju i kvalitetan glas... ostale, manje više, mogu a ne moraju da prođu...
Nameštanja... verovatno ima, kao i u svim emisijama tog tipa. Na samom početku sam uviđala kod žirija simpatije na nacionalnom nivou, što je ne dopustivo, ali to je nekako vremenom utihnulo.. sada su malo korektniji, mada opet... Ali svakako o ukusima ne vredi raspravljati.
Dakle, ako bih glasala, a neću moj glas bi otišao Danijelu
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Aleksandar... ili Danijel, ja bih bila zadovoljna
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ne, ne...nikako to ne gledam...skroz iritirajuce
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne gledam ali glasam za Aleksandra
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|