www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hepi brzdej Konjanice....
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 10:39 am    Naslov poruke: Hepi brzdej Konjanice.... Na vrh strane Na dno strane

Generacijo..................šta da ti poželim što već nisam....budi i dalje baš takav kakav si...i uskoro da nađeš ono što tražiš... Mr. Green

Evo kao što sam obećala...

i ovo će ti trebati ... Mr. Green

pa da nazdravimo Laughing

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Generacijo, hvala.

Hvala na torti, dobra je

Hvala na kompu... Sinoć sam svog napojijo mljekom...

Hvala na kurtonima, mada... eh, ne znam kad ču jih potrošit, da jim ne poteče rok trajanja

Uzdravlje i živjela ti meni i još jednom HVALA na svemu

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjos i sve najlepse od srceta.....

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 1:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve najbolje.. (: da si ziv i zdrav jos 1oo godina !

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 1:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam ti od srca dragi konjanice, i neka ti se ispune sve zelje koje si sam pozelis

**hell&granger neka vam je sa srećom**

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan Konjicu i da ti se sve zelje ostvare..evo da imas gdje potrositi one kondome Mr. Green

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragi Konjaniče,
SRETAN TI ROĐENDAN Wink

Želim ti 12 meseci bez briga, 53 nedelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8760 sati provoda, 525600 minuta lepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi! Happy Birthday!

Evo jedne poslastice Wink

...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 3:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Katarinaa: hvala ti puno
@ Malena_Pula: hvala, al brate mnogo je još 100 godina...
@ Kissy: Hvala ti puno, nek se ispuni bar jedna od tih
@ Crnibiser: Sarajko, hvala ti, heh, ma smislit ču nešto za te kondome, makar podijelit djeci ko balone Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na danasnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti zelje kvari... SRECAN RODJENDAN i nek ti se ispune sve lepe stvari.

Da ne bude da ti nesto poklonim pa da ne valja, ovako sam otvaraj i biraj Mr. Green

Dobio si dosta torti, evo nesto drugacije od mene Mr. Green

Da ne zaboravim, ovako nesto se nazdravlja

I jos jedna poruka, vec ti je receno al ajd da ja ponovim ostani takav kakav jesi, tako lud al u pozitivnom smislu.
Ehh toliko od mene...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BlackLady, šteta onakve torte da se načme. hvala ti puno

Anchi, Valjda če se naći nekakav dobar poklon od one hrpe, a to, ne brinite raja, Konjo se ne mjenja ni za bilo šta niti za bilo Koga... Hvala

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srčeko moje, evo da ti i javno poželim sretan, najsretniji rodjendan, jer moja kolegica nije normalna ( kak samo lijepo tipka na mom bivsem mobitelu, smrc Laughing )!
Još jednom, želim ti prije svega najviše zdravlja a onda i ljubavi i uspjeha i ama baš ništ da ne mjenjas, a to i znaš da ne treba!!
Puseku ti šaljem onu našu najveću!!!

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hepi brrrrrrrrrdej tu juuuuuuuu,hepi brdej tu juuuuuuuuuuu,hepi brrrrrrrrrrrrdej dir Batooooo.......Heeeeeeeeepi brrrrrrrrrrrrdej tuuuuuuu juuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Hepi brzdej Konjanice.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon