:: |
Autor |
Poruka |
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Generacijo..................šta da ti poželim što već nisam....budi i dalje baš takav kakav si...i uskoro da nađeš ono što tražiš...
Evo kao što sam obećala...
i ovo će ti trebati ...
pa da nazdravimo
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Generacijo, hvala.
Hvala na torti, dobra je
Hvala na kompu... Sinoć sam svog napojijo mljekom...
Hvala na kurtonima, mada... eh, ne znam kad ču jih potrošit, da jim ne poteče rok trajanja
Uzdravlje i živjela ti meni i još jednom HVALA na svemu
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C
|
|
Srecan rodjos i sve najlepse od srceta.....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
sve najbolje.. (: da si ziv i zdrav jos 1oo godina !
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
čestitam ti od srca dragi konjanice, i neka ti se ispune sve zelje koje si sam pozelis
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Srecan rodjendan Konjicu i da ti se sve zelje ostvare..evo da imas gdje potrositi one kondome
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Dragi Konjaniče,
SRETAN TI ROĐENDAN
Želim ti 12 meseci bez briga, 53 nedelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8760 sati provoda, 525600 minuta lepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi! Happy Birthday!
Evo jedne poslastice
...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
@ Katarinaa: hvala ti puno
@ Malena_Pula: hvala, al brate mnogo je još 100 godina...
@ Kissy: Hvala ti puno, nek se ispuni bar jedna od tih
@ Crnibiser: Sarajko, hvala ti, heh, ma smislit ču nešto za te kondome, makar podijelit djeci ko balone
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na danasnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti zelje kvari... SRECAN RODJENDAN i nek ti se ispune sve lepe stvari.
Da ne bude da ti nesto poklonim pa da ne valja, ovako sam otvaraj i biraj
Dobio si dosta torti, evo nesto drugacije od mene
Da ne zaboravim, ovako nesto se nazdravlja
I jos jedna poruka, vec ti je receno al ajd da ja ponovim ostani takav kakav jesi, tako lud al u pozitivnom smislu.
Ehh toliko od mene...
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
BlackLady, šteta onakve torte da se načme. hvala ti puno
Anchi, Valjda če se naći nekakav dobar poklon od one hrpe, a to, ne brinite raja, Konjo se ne mjenja ni za bilo šta niti za bilo Koga... Hvala
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Srčeko moje, evo da ti i javno poželim sretan, najsretniji rodjendan, jer moja kolegica nije normalna ( kak samo lijepo tipka na mom bivsem mobitelu, smrc )!
Još jednom, želim ti prije svega najviše zdravlja a onda i ljubavi i uspjeha i ama baš ništ da ne mjenjas, a to i znaš da ne treba!!
Puseku ti šaljem onu našu najveću!!!
|
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Hepi brrrrrrrrrdej tu juuuuuuuu,hepi brdej tu juuuuuuuuuuu,hepi brrrrrrrrrrrrdej dir Batooooo.......Heeeeeeeeepi brrrrrrrrrrrrdej tuuuuuuu juuuuuuuuuuuuuuuu!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|