:: |
Autor |
Poruka |
kety92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 1
|
|
ljudi molim vas pomozite mi imam problem sa prevodjenjem latinskog treba mi neko ko zna da prevodi da mi pomognr tj prevede ako nije problem....molim admine da obrishu ovu temu tek kad mi se javi neko ko mi moze pomoci(ili ako je premeste nek me obaveste gde je premeshtena)......ako neko moze i hoce nek mi se javi na pm....unapred zahvalna.(veoma je vazno)
ajde neko bilo ko nek se javi u jednoj temi sam videla da je neko napisao da zna da prevodi al sad ne mogu da nadjem tu temu jer ih ima punoooo inache bi toj osobi poslala pm a ostale ne bih smarala...pooomoooziiite moooliiim vas
[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|