www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste ikada udarili voljenu osobu...?
Strana 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 21, 2005 11:50 pm    Naslov poruke: Da li ste ikada udarili voljenu osobu...? Na vrh strane Na dno strane

Kazu da je u ljubavi sve dozvoljeno....ali ne bas sve....Rolling Eyes

Da li ste ikada udarili svoga momka//muza?

Dali ste ikada uradili svoju devojku/zenu?

I zasto ste to uradili?

cp6ujanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Mar 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 5:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo imam cast da prva odgovorim na pitanje Very Happy
Nikad nisam udarila decka...niti je on mene. To nikad ne bi mogla da oprostim..za udarac (samar ili bilo sta slicno...) bi odma ostavila decka. Tuce se neprijatelj i tuce se u samoodbrani..to nema mesta u ljubavnoj vezi.

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 5:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tacno...nisam ...jos... Mr. Green
nadam se i da necu...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

milicaanchy
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 11 Mar 2005
Mesto: Under the division bell

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 6:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da... Twisted Evil
Trebalo mu je,zasluzio je i mnogo vishe

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 8:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da...jesam....nije bas bio zasluzio...al eto,ja sam bila pod utjecajem pms-a....ispricala sam se i prihvatio je ispriku....
on mene nije nikad

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 8:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad!Ne mogu sebe ni da zamislim u takvoj situaciji, niti da udarim niti da budem udarena.Tome stvarno nema mesta u vezi.

leggy
Samuraj
Samuraj

Godine: 47

Datum registracije: 24 Nov 2004
Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico

mexico.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 8:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam niti sam bio udaren, ali mi je doslo par puta sa nekim x devojkama Mad

esc
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 22 Sep 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 10:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad jer nije bilo potrene za time.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije sve dozvoljeno u ljubavi..ne slazem se sa tim...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 4:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dogodilo mi se 2x da udarim partnera, i jednom i drugi put je bilo iz čiste bespomoćnosti da ga nadglasam argumentima. I ja sam jednom bila dete neznalica, 'ebiga Embarassed
A obrnuto, partner me jednom jeste udario i upravo tad je postao bivši, jer tu nezrelost sebi ne sme da dozvoli neko kome je 'ebenih 25 godina Exclamation

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikad udarila voljenu osobu,niti ona mene...u stvari,nikad nikom nisam zalepila samar...a ponekad mi tako doodje... Laughing

Ma bre tu oprastanja nema-bez obzira ko je koga udario....taman jos i da se tucemo...znate onu `vodite ljubav,a ne rat` Wink

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada nisam nekog mladica udarila, niti je neki mene.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Da li ste ikada udarili voljenu osobu...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  sledeća
Strana 1 od 27

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon