:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, kevson slavi rodjendan lalalalala... ajde ovog puta necu o ciframa, ipak kako cu te kasnije nekome uvaliti ako kazem koliko si vec presla E moj kevson, a secam te se kad si "ovolicna" bila Zelim ti sve sto zelim i sebi, puno zdravlja, srece, ljubavi, para, ludila (ovo nam je nasledno ) i da nam sto pre dovedes novog tatka, ostadosmo bez dzeparca
SRECAN RODJENDAN i ispunjenje svih zelja zeli ti tvoja cerkica
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Jaoj, pa ko će kome, ako neće svoj svome...mislim, da čestita rođendan! Faja ti maleno mamino i ne brini za tatka, već je u opticaju...ako ne pobegne, nećemo da ga menjamo! Ljubim teeeeeeee!!! O ostalim detaljima, na već poznatoj adresi!
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Mamiceeee srećan ti rođendan! Ljubi te tvoja ćera br. 2 da nam budeš živa, zdrava, čila i vesela, džeparac ti sad neću tražiti (o tome ćemo kasnije) a novi tata stiže večeras post expressom, sa sve crvenom mašnom naravno
Žurka iznenađenja je upravo počela
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
opalac vidi ti to
pa idemo ovako... hepi brzdej tu ju, hepi brzdej tu ju.... hepi brzdej dir...
dakleM, draga naša, od srca, sve najbolje... puno sreće, ljubavi, zdravlja naravno i parica... žele ti Rade i Jecka
i kao što reče koleZinica učiteljica, ajd bre nabaci nekog man-a bwe, šta čekaš vidiš da se deca bune
srećan rođendanac.... ogroman kiss
i poklončići...
khmmm...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Srećan rođus bwe...
Evo i torte
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Ćeri, pre svega, hvala i ljubac , a što se tiče tate, vidim da je već gusto postalo...šteta što ne možemo da se potkrpimo kreditima...
Jekac, i ja ostadoh bez texta (znaš to već )...da ovde ipak budem pribrana i prisebna. DakleM, hvaja i ljubac za oboje!
Jejo, fala, fala...baš ste rešili da odapnem pre vremena, mislim u cvetu mladosti... Ljub!
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Jos jedno slavlje Cestitam i zelim sve najlepse
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ako pojam srece nije iluzija, i ako covek ne moze biti srecan, onda zelim da ti svaki dan bude lep kao san, kao radost, kao ljubav... SRECAN RODjENDAN!
Koleginice, drago mi je da sam upoznala nekog kome je rodjendan istog dana kad i meni, sve sto zelim sebi to zelim i tebi, sve najbolje Kiss
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Srećan rođendan, draga koleginice.
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
srecan rodjus
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Draga želim ti Sretan Rodjendan i sve najbolje, od srca
Kiss veliki za tebe
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Pa srecan rodjendan! Zelim ti sve najbolje!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|