:: |
Autor |
Poruka |
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
Ko je veci romantik???Devojke ili momci?????????/
Sta vi mislite???????????
|
_________________ Ja sam tamo gde si ti kad kazem ja mislim mi, neka znaju svi ono stomi treba to si ti... |
|
|
|
|
Lenccy032 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Okt 2008 Poruke: 1
|
|
Devojke....
|
_________________ Sada sam tako siguran da je zivot samo san,cemu zivot uci me zasto tako muci me sto je zivot tako zajeban.Sve sto zelim je da budem ja svakog dana nasmejan moja dusa boli me da li neko voli me da l sam ikom ovde ja potreban |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
bilo bi lepo kada bi dali i obrazlozenje zasto su npr bas devojke romanticnije
npr,nema pravila,ali ako bih bas morala da biram, rekla bih da su ipak devojke podloznije romantici. pate za tim nekim ja bih rekla da je to ipak nametnuto.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Pa neznam, tesko je reci. Rekla bih da su devojke podloznije romantici vise nego momci, al slicno mogu reci i za momke, valjda drugacije patimo, oni izgleda pucaju u sebe i ne dozvoljavaju da se oseti/vidi da pate, a kod nas je to vise izrazljivo i mi to tesko skrivamo. Svi volimo i patimo na svoj nacin.
Neko je vise pazljiviji, al neko i nije, bas se tako da videti, znaci postoju drugi nacini a i sve sto radimo, radimo na drugaciji/svoj nacin.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Slična tema već postoji u ovom podforumu o romantici ... http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=22199
Ipak mislim da su devojke više romantične duše nego muškarci. Oni su u stanju da vešto skrivaju emocije, dok su devojke ta ''nežna'' i ''osetljiva bića''.
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja to nebi bas generalizovao.
Ja mislim da sam veci romanticar od moje zene.
Ja to nekako lepse ukrasim, napravim, smislim, iznenadim, docaram.
Dok pre sa nekim od devojaka uopste nisam bio romantican. Nisam osecao da kazem takvu konekciju (nisam pravo zaljubljen)
Na kraju krajeva sve zavisi od same osobe.
Devojke jesu neznije, emotivnije od muskaraca. A svako je romantican na svoj nacin.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Moram priznati da je moj cenjeni i voljeni bivsi decko cesto bio 'romanticniji' ili se bar ja,sada iz ovde prerspektive,toga na taj nacin secam
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ja sam romanticniji od ove moje zene. daklem mi smo, tj. ja i neki pjevaci + pisci. Npr. Baudelaire, Lorca, Djole Balasevic...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Idealna_crnka Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Okt 2008 Poruke: 228
|
|
Pa ja bih rekla da smo mi žene podložnije malo više romantici, ali i muški kad se potrude, nije za bacit
|
_________________ • The merit of originality is not novelty; it is sincerity. • |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Lično mislim da djevojke više VOLE romantiku a da je muškarci bolje praktikujemo
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ja je lično ne volim. i iako cure obožavaju romantiku.. a fakat ne mogu smislit odgovor, prepravljam ga već 3 puta. konjanik je odgovorio baš onak kak sam htjela, pogotovo taj dio da je muškarci bolje praktikuju.
|
|
|
|
|
|
delakroa Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 55 Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor
|
|
uglavnom devojke, ali ima i kod muskaraca takvih, redje, ali ima! npr moja malenkost
|
_________________ voli me-volecu te, pljuj me-UBICU TE! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|