:: |
Autor |
Poruka |
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Jel ga vec neko od vas nabavio? Kakvi su vam utisci???
Ja sam igrao malo preko vikenda. Igra je fenomenalna. Volim sto su napokon napravili dobre golmane i sto su popravili kvalitet odbranbenih igraca. Jedino sta zamjeram KONAMIu je to sto se nisu jos potrudili da srede spansku ligu i njemacku da napokon uvedu
Krivo mi je sto samo 4-5 klubova u Spaniji su licencirani a ostali nisu. Ok sto nisu imena i grbovi, al mi je krivo sto su i dresovi i sve sto je doslo poremeceno
I jos jedan mali, ali ne toliki belaj kao te dvije lige je to sto nisu sve transfere obavili.. Imali su vremena od 31.08. - 15.10. da obave sve transfere.
Vidim da su najavili nekakav patch za kraj mjeseca i on ce da zakrpi sve te rupe koje nisu odmah zakrpite.. Jel neko od vas vec negdje naletio na kakav patch???
Znaci, moja ocjena PES 2009 kao igre je super! Fakat su super sve odradili osim tih nekih imena i detalja klubova.. Al to je sve nesto sto se moze napraviti
|
|
|
|
|
|
-=SkoRpiOn=- Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2008 Poruke: 75 Mesto: ~ D ~
|
|
Ja igram trenutno kad mi vreme dozvoli tu igricu i mogu reci da mi se prvi put bolje svidja od Fifa. Igrica je stvarno super lepa grafika dobar meni itd.
Mogu samo da vam preporucim.
|
_________________ Ako hoces da promenis svet, pocni od sebe! ~ Confucius ~ |
|
|
|
|
Haero Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Okt 2008 Poruke: 4 Mesto: BG
|
|
Igram PES vec nekoliko godina, pa sam tako odma nabavio i 2009. Grafika je malo poboljsana u odnosu na njegovog prethodnika, dok je i gameplay pretrpeo neke manje promene, npr izvodjenje slobodnjaka je poboljsano, ne mozete vise onako lako prolaziti igrace niti davati golove sa velikih udaljenosti. Sve u svemu, jos jedan dobar PES sa licenciranom Ligom Sampiona i zanimljivim Become a legend modom, ali mislim da PES 6 i dalje ostaje najbolji, pre svega zahvaljujuci gameplayu.
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Meni dosad najbolji PES,ima standard nedostatak kao sta je inteligencija igraca pogotovo u obrani ali zato je igrivost po meni cak poboljsana,nabacaji,slobodnjaci,pucanje je teze i raznovrsnije,sve u svemu dosad najbolji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma strava je ovg puta ispalo. Samo sta me nervira sto nisu imena u svaki Team prave.
|
|
|
|
|
DAY---WALKER Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 20 Mesto: orasje
|
|
i ja takodje igram P.E.S odavno i sve sto imam za reci su pohvale
Naime iznenadili su me kako su napravili kompletnu igru osim malo meni su mogli uredit ali boze moj ne moze sve naj-naj da bude
cemu onda da se nadamo u nastavku
uglavnom ocjena po meni je cista 10 za sve
Preporucujem je svima koji imaju imalo bolji komp da uzivaju na 1280#1024 na hi resolution
P:S Nijue previse zahtjevna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja sam sebi skinuo jos jedan Patch u kome se nalazi sve ekipe sa pravim imenom emblemove itd... Sad je jos 1000 puta bolje...
|
|
|
|
|
DAY---WALKER Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 20 Mesto: orasje
|
|
-=SkoRpiOn=- je napisao/la sledeće: | Ja sam sebi skinuo jos jedan Patch u kome se nalazi sve ekipe sa pravim imenom emblemove itd... Sad je jos 1000 puta bolje... | Gdje si skinuo patch i koje je da ga i ja nadjem ajd posalji mi url ina pm
Unapred hvala
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
miloos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 31
|
|
Igru su bolje uradili od predhodnih izdanja...
Igrao sam FIFU ili PES je 100 putabolji!!!
I grafika im je na znatnom nivou veca od bilo koje druge igre!
Jedina im je mana ta imena,ali nije to toliko botno,kome smeta naci ce patch i zakrpice sve to...
Vazno je da je fudbal odlican i realan!
E sad jedino mi veoma smeta to sto je golman malo kao priglup i neke banalne lopte baca u korner i prima lake golove...isto takav slucaj u PES 08 i u PES 6...
|
|
|
|
|
|
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
Iako nikada u zivotu nisam igrao ni jednu igricu sa tom tematikom jer je to bilo svojstveno mom bratu ali sam poceo iz radoznalosti da igram PES 2009 i malo po malo u "Become a legend" modu sam sa vise klubova dao vise stotina golova,napravio dosta asistencija i pokupio mnogo nagrada a takodje i kompletirao sve trofeje koje sam mogao da osvojim!tako da iskreno prijatno sam iznenadjen i mogu je preporuciti svima pa cak i onima koji nikada fudbal nisu ni igrali!
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
ღ kača ღ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jun 2009 Poruke: 31
|
|
PES2009 to je ono što sam jedva čekala da izađe i da mogu igrati .
Pohvale za igricu i stvarno za uživanje .
|
|
|
|
|
|
veselko961 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Avg 2009 Poruke: 16
|
|
mozda je glupo sto ovo pisem ali skinuo sam pes 2009 preko torrenta i nema kod za instalaciju ! ako neko zan gde mogu to naci hvala!
|
|
|
|
|
|
|