:: |
Autor |
Poruka |
Apolonija ¤ Slavonka & Bavarac ¤
|
Datum registracije: 23 Sep 2008 Poruke: 1630
|
|
"Glazbeni reality show ujedinjuje narode bivše Jugoslavije"... Što mislite o ovome, pratite li emisije, koji su vaši favoriti...?
=)
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Ponedjeljkom obavezno gledam jer je Nikolinica tamo i vodi to iako joj bas i ne ide od ruke i mogu da odapnem da je mladic makedonac(ne znam mu ime ) najbolji vocal tamo,tonski je uvijek tocan i moze da toncice hvata i visoko i nisko,ali na ovakvim tipovima šooova to ne mora znacit automatski i pobjedu,tako da sve je otvoreno do posljednjeg sucevog zvizduka I da onaj muskic sta lici na M.Serifovic nevideno iritira treba ga pronto vratit brzim vlakom odakle je doso
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Batino20 je napisao/la sledeće: | I da onaj muskic sta lici na M.Serifovic nevideno iritira treba ga pronto vratit brzim vlakom odakle je doso |
U potpunosti se slažem s ovim.
Moj favorit je Nikola Sarić ugodan je uhu, a i oku. A mislim da bi show bio dooosadan bez onog BiH voditelja ( Maca, ne? ).
Doslovno sam se valjala po podu gledajući ovo:
"Članica žirija propada u zemlju":
http://www.youtube.com/watch?v=ReErqTtjkdE&feature=related
"Maca ispaljuje":
http://www.youtube.com/watch?v=U1CsNlKxaWk&feature=related
... i zato jedva čekam večerašnju emisiju ( + jer će Željko Samardžić biti gost )
|
|
|
|
|
|
SKARLET2004 Upućeni član
|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323
|
|
aleksandar-makedonac-je moj favorit
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja ne pratim jer nemam pink ali mora da bude ok emisija (ma manje vise sve kopiraju na zapad)to je kao neka vrsta "Star Academy" kao sto ima u Fr ali ovde je vec sedma sezona ako se ne varam.....A kod nas tek novo
|
|
|
|
|
|
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C
|
|
SKARLET2004 je napisao/la sledeće: | aleksandar-makedonac-je moj favorit |
Slazem se skroz.......
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
|
|
|
|
Taj Makedonac... Aleksandar... Podsjeća na Tošu... Ali njega nitko nikada neće moći zamijeniti...
Voditelji su mi zakon , svi osim Nikoline Pišek. Ne mogu dugo gledati u tu hrpu plastike... I živcira me njeno držanje, ponašanje, govor.
|
|
|
|
|
|
Idealna_crnka Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Okt 2008 Poruke: 228
|
|
Apolonija je napisao/la sledeće: | "Glazbeni reality show ujedinjuje narode bivše Jugoslavije"... Što mislite o ovome, pratite li emisije, koji su vaši favoriti...?
=) |
Pratin to, i drago mi je da su se sitili i nešto tako napravit.
Dakako da mi je favorit Splićanin Igor, haj da budemo realni- on i jest tamo najbolji , i onaj mali Makedonac nije loš
Od cura, pa Sonja mi ima najbolje vokalne mogućnosti, i ona šta je pivala s Elenom prosli put pjesmu Milioner, ne znan joj ime.
|
_________________ • The merit of originality is not novelty; it is sincerity. • |
|
|
|
|
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
Zvuci i izgleda super, ali mislim da niko nece biti zvezda od njih. Kao ni pobednici i ucesnici VB sto nisu postali. Devojka koja je pevala Severinine Tridesete mi se dopala. Jedino sam tu emisiju gledao.
|
_________________ Marko MI2
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ideja je odlična. Kombinacija 'Idola' i 'Big Brothera', ali za promenu na ekranima gledamo ljude vredne pažnje Videćemo ko je više, a ko manje vredan
I meni se dopala Citat: | Devojka koja je pevala Severinine Tridesete | . Čak sam tu pesmu čula najpre u njenom, a ne Severininom izvođenju
Ne znam šta još da dodam, jer ne pratim baš šta se dešava...Ah, da, Nikola Sarić je kao med, a i ona mala Milica
Citat: | Voditelji su mi zakon Cool , svi osim Nikoline Pišek. Ne mogu dugo gledati u tu hrpu plastike... Laughing I živcira me njeno držanje, ponašanje, govor. Neutral |
Hah, eto, moj je utisak da se ona daleko bolje snalazi od mnogih naših voditeljki Ne priča tek da bi nešto rekla.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
tabula Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2008 Poruke: 223
|
|
Pratim,naravno,mislim da su svi jako dobri,a ujedno i razmazeni,ne mogu da vjerujem kako se Milica primila na onog tipa iz bad copy....
Inace,o.k su svi,a makedonac,cini mi se Alexandar, je najkompletniji!
|
_________________ MAKE ME STRONG JUST LIKE YOU MAKE ME WEAK............................ |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Idealna_crnka je napisao/la sledeće: | Apolonija je napisao/la sledeće: | "Glazbeni reality show ujedinjuje narode bivše Jugoslavije"... Što mislite o ovome, pratite li emisije, koji su vaši favoriti...?
=) |
Pratin to, i drago mi je da su se sitili i nešto tako napravit.
Dakako da mi je favorit Splićanin Igor, haj da budemo realni- on i jest tamo najbolji , i onaj mali Makedonac nije loš
Od cura, pa Sonja mi ima najbolje vokalne mogućnosti, i ona šta je pivala s Elenom prosli put pjesmu Milioner, ne znan joj ime. |
I meni je Igor hmm favorit
A u početku mi se nije svidela baš emisija ali što više gledam sviđa mi se i gledam svako veče
Čak mi je bolje i od Velikog Brata..
Od ženskih mi je favorit Sonja,ima broooka glas.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|