:: |
Autor |
Poruka |
Kisha.A Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 04 Apr 2008 Poruke: 3

|
|
Zdravo!!!
Zelio bih vas sve zamoliti,ako imate bilo kakve akorde(ili stranice akorada)domace muzike,da objavite u ovoj temi...Jer stvarno mi treba,a ne mogu naci sve zeljene akorde...uglavnom je to zabavna muzike...pa ak mozete bio bih zahvalan...
|
|
|
|
|
 |
trriper Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...

|
|
Sve sto je meni trebalo nasao sam ovde:
http://www.2akordi.net
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
poslje ove stranice, mislim da ču ja ponovo gitaru u ruke da uhvatim
H V A L A
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |

|

|
|
Samo napred ljudi...
Moja preporuka je da skinete i "Guitar pro". Program za čitanje tablatura. Nije velik i lako se može naći na netu...
Uživajte u sviranju...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Pretražih ceo Internet i nigde ne mogu da nadjem akorde ili tablature za Tošetove pesme:''Oj,devojče,devojče'' i ''Još i danas zamiriše trešnja''.
Je l' zna neko gde se to može naći?
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |

|

|
|
Znaš kako, neke pesme se ne sviraju, neke su pesme miksovane...
Sve ovo što može da se nađe na netu, neko je skinuo na gitari, napisao tablaturu i okačio na net. Neke pesme su tako rađene da na instrumentu ne mogu da se izvedu, pa samim tim ni tablatura nema...
Taržio sam i ja, nema. Neke pesme nisu pravljene za sviranje...
|
|
|
|
 |

|

|
|
morate obavezno skinuti (ako niste) zbirku pjesama sa akordima zove se "vino i gitare"...mozete preko googla naci...zbirka je obuvatila pjesme sa cijele bivse yu.........obavezno.....
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Kisha.A je napisao/la sledeće: | morate obavezno skinuti (ako niste) zbirku pjesama sa akordima zove se "vino i gitare"...mozete preko googla naci...zbirka je obuvatila pjesme sa cijele bivse yu.........obavezno..... |
Znam za tu zbirku.Skinuo sam je još prošle godine.Ima dosta pesama,ali mislim da kod nekih nije dobro ''pogodjen'' tonalitet,tj. akordi.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|