:: |
Autor |
Poruka |
dacha1988 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Feb 2008 Poruke: 6

|
|
Pozz svima, imam pitanje. Jel zna neko gde mogu da nabavim pesme od Hakije Jakić? Treba mi za majku, ja slušam ovo novije. Ako neko zna bio bi mu večno zahvalan ako mi da url ili sajt. Ili ako može da mi pošalje pesmu na mail? Unapred Puno Vam Hvala.
mail::: Danijel88@gmail.com
Još jednom, HVALA.
Edit by ~SonicLady~: tema preimenovana i premeštena iz "Pitanja i problemi"
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Da li bi mogao možda da nabrojiš neke pesme? Tražila sam info o izvođaču i ama baš ništa nisam našla
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
ne bih znao ni jednu pesmu, to je moja mama čula na radiju i samra me od tada da joj nađem, nema gde sve nisam pokušao, jedino mi je ostalo da idem u pgprts..!!
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Mama definitivno nije dobro cula, pa je zamoli da kada ponovo cuje reklamu ili vec sta, neka nam da bar jos neki podatak, jer osoba cije si nam ime i prezime dao postoji, ali u Bosni - kao drzavni funkcioner, ili u Hrvatskoj - kao osoba na listi zrtava na jednom od tamosnjih grobalja...
Molim te, sto vise dodatnih podataka, utoliko cemo ti lakse pronaci to sto zelis.
Pozdrav, i dobro nam dosao!!!
|
|
 |

|

|
|
pa ona je to čul apre nekih 6-7 meseci, videću sa njom dal je još nešto čula. hvala u svakom slučaju
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|