www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

'Teško je naći normalnog momka / normalnu devojku'
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 7:45 pm    Naslov poruke: 'Teško je naći normalnog momka / normalnu devojku' Na vrh strane Na dno strane

Sve češće čujem izjavu 'Teško je naći normalnog momka / normalnu devojku'. Toliko često da već postaje floskula i uvreženo mišljenje.

Šta je pre svega po vašem mišljenju 'normalno'?

I tražimo li mi, očekujemo li mi sami možda previše? Da li su nam kriterijumi prestrogi? Da li smo možda prestrogi prema sebi?

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da nije tesko.
Normalan je taj neko ko tebi odgovara, a ne nekom drugom. Wink
Normalno je kad imamo neke kriterijume, ali opet..ne mozemo zbog jedne mane da ostavimo partnera, i reci "on nije normalan"... Rolling Eyes
Ja mislim da nije..nego jednostavno..komplikujemo stvari..i to je to. Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je sve to individualno, znaci svako je na svoj nacin i svako ocekuje od osobe sto mozda drugom nije vazno i sto uopste nema znacaj.
Normalan je onaj koji odgovara tebi a ne nekim desetim, svi imamo vrline i mane zato ne mozes ostaviti partnera zbog "neceg" i reci nije normalan vec nije ono sto ti ocekujes i zelis, jednostavno nije za tebe.
Nije tesko naci normalnog samo je tesko naci odgovarajuceg sebi Wink jer svako je na svoj nacin normalan Mr. Green

nikolic_rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 06 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajde sta kukate,ja ne mogu naci ni nenormalnu ni normalnu partnetku Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
svako je na svoj nacin normalan

Pre bih rekla, svako je na svoj način nenormalan Mr. Green

Slažem se, jeste individualno, ali imam utisak da smo postali manje tolerantni, kao da tražimo dlaku u jajetu. Mane koje se nalaze nekome sa kim se upoznamo su suloode. Nikako nam ne valja. Svaka sitnica smeta.

'Ne sviđa mi se kakve cipele nosi'
'Brate, znaš kakav glas ima, ko iz bureta!'

...a to su još i konkretni razlozi. Najgore je kad odmahnemo rukom i kažemo 'Ma, seljak(nka)!' Rolling Eyes

Pišem u množini, jer su gorenapisane stvari citirane iz mog okruženja i važe za dobar deo populacije.

I ko je onda tu (ne)normalan? Very Happy

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ocekujemo nesto/ ne trazimo nista... cekamo godoa...previse smo filmova odgledali pa sve replike znamo i nadamo se nekoj od njih dok pijemo svoje pice uzivamo u momentu, drustvu, muzici, provodu a kad dodjemo iz grada umijemo lice - vece je uvek moglo biti bolje... svi su zatvoreni u svoje svetove i veo snova, zelja je stopljen sa okruzenjem tako da se i ne vidimo.
Citat:
Nije tesko naci normalnog samo je tesko naci odgovarajuceg sebi

bas tako...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam pojma, ja nešt nisam baš toliko izbirljiva čim pružim ruku nekoj osobi , upoznat ću se pa ako se dogodi da odgovara lijepo, ako ne - ništ. a što bi to trebalo da se dogodi da odgovara - pa kaj znam.. da funkcioniramo od početka spontano. znam da će me mnogi ubit što stalno spominjem to spontano, ali govorim iz iskustva. ne volim šablonirane stvari i eto to znači da funkcioniramo kao da se znamo već 100 godina, da me očara svojom pojavom i pričom a potom i nečim svojim čime zrači. eto.

a kaj sad ako je teško, o tomu ne mislim. kad dodje, došlo je Smile

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 04, 2008 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je možda teško samo onima koji tragaju za idealnim momkom ili devojkom. Pronalazimo nekoga sa kim nam je lepo, sa kim smo slični ... A šta znači normalan? Svako ima svoju sliku normalnog u svojim mislima, i kada se nađe neko ko je približan po osobinama tome iz naših misli, njemu pripadne epitet ''normalan''. Ne znam, smatram da nije teško, ali najgore je sedeti kući i govoriti kako je teško naći. A možda će se pak takva osoba pojaviti kada je najmanje očekujemo.

majuska87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 04, 2008 8:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ovako, ja mislim da jeste tesko naci normalnog partnera, ali opet ono sto je 'normalno' za mene mozda i nije za nekog drugog, tako da je to sve individualno. po meni je 'normalan' neko sa kim imam zajednickih tema i sa kim mogu lako komunicirati, a da pri tom on nije tip muskarca koji samo gleda kako ce te odvuci u krevet. ali istina je i to da su nam se kriterijumi povecali pa da djevojke danas traze muskarca tipa novaka djokovica, a muskarci poput ane ivanovic. budimo realni:)

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 04, 2008 8:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Generalno ok osobe ne ocekuju ni novaka / anu nego imaju predrasude on/a ce me povrediti, ne bih podneo/la ovo ono, rizicno je biti zaljubljen, danas se testiraju ljudi vise nego masine i zbog cega? da bi ta neka osoba dobila dozvolu da voli, dok mi tapkamo svoja osecanja polako kao gore pomenuti novak lopticu... Ne zelim da me shvatite pogresno, mehenizam odbrane treba da postoji ali ne atomsko skloniste...

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 04, 2008 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
imaju predrasude on/a ce me povrediti, ne bih podneo/la ovo ono, rizicno je biti zaljubljen, danas se testiraju ljudi vise nego masine i zbog cega? da bi ta neka osoba dobila dozvolu da voli, dok mi tapkamo svoja osecanja polako kao gore pomenuti novak lopticu... Ne zelim da me shvatite pogresno, mehenizam odbrane treba da postoji ali ne atomsko skloniste...

Ima i toga...Jedan od klasičnih izgovora, opravdanja za NE je i 'Znaš, skoro sam izašla iz duge veze...' Pa?! Rolling Eyes Da li to znači da treba da se sakriješ u mišju rupu i ne dozvoliš da iko dopre do tebe narednih decenija?

Znam, treba vremena da se neke rane zacele, da se neka osećanja dovedu u red, da se smirimo, ALI - hoćemo li to da radimo me, myself and I?

Ko će nam pomoći ako najpre ne pomognemo sami sebi?

Citat:
najgore je sedeti kući i govoriti kako je teško naći

Nije. Najgore je redovno i aktivno izlaziti i govoriti to isto Rolling Eyes Toliko mladog sveta međ' kojima je maltene svako (slobodan) KAŽE da je raspoložen(a) za druženje, upoznavanje, vezu, a svi oni stoje / sede u lokalu sa cigaretom i pićem u ruci i posmatraju se kroz dim...

dacaBL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jul 2006
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svi su momci/devojke normalni samo sto su budalasti na svoj nacin a to se nekom svidja a nekom ne... neko vise voli ozbiljnje, neko voli luckaste, neko ovakve neko onakve ali kategorizacija da li je neko normalan ili ne je cista glupost...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> 'Teško je naći normalnog momka / normalnu devojku' Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon