:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Sve češće čujem izjavu 'Teško je naći normalnog momka / normalnu devojku'. Toliko često da već postaje floskula i uvreženo mišljenje.
Šta je pre svega po vašem mišljenju 'normalno'?
I tražimo li mi, očekujemo li mi sami možda previše? Da li su nam kriterijumi prestrogi? Da li smo možda prestrogi prema sebi?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Mislim da je sve to individualno, znaci svako je na svoj nacin i svako ocekuje od osobe sto mozda drugom nije vazno i sto uopste nema znacaj.
Normalan je onaj koji odgovara tebi a ne nekim desetim, svi imamo vrline i mane zato ne mozes ostaviti partnera zbog "neceg" i reci nije normalan vec nije ono sto ti ocekujes i zelis, jednostavno nije za tebe.
Nije tesko naci normalnog samo je tesko naci odgovarajuceg sebi jer svako je na svoj nacin normalan
|
|
|
|
|
|
nikolic_rs Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 65
|
|
Ajde sta kukate,ja ne mogu naci ni nenormalnu ni normalnu partnetku
|
_________________ Ne opterecuj se nebitnim stvarima, jedan je zivot! |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | svako je na svoj nacin normalan |
Pre bih rekla, svako je na svoj način nenormalan
Slažem se, jeste individualno, ali imam utisak da smo postali manje tolerantni, kao da tražimo dlaku u jajetu. Mane koje se nalaze nekome sa kim se upoznamo su suloode. Nikako nam ne valja. Svaka sitnica smeta.
'Ne sviđa mi se kakve cipele nosi'
'Brate, znaš kakav glas ima, ko iz bureta!'
...a to su još i konkretni razlozi. Najgore je kad odmahnemo rukom i kažemo 'Ma, seljak(nka)!'
Pišem u množini, jer su gorenapisane stvari citirane iz mog okruženja i važe za dobar deo populacije.
I ko je onda tu (ne)normalan?
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ocekujemo nesto/ ne trazimo nista... cekamo godoa...previse smo filmova odgledali pa sve replike znamo i nadamo se nekoj od njih dok pijemo svoje pice uzivamo u momentu, drustvu, muzici, provodu a kad dodjemo iz grada umijemo lice - vece je uvek moglo biti bolje... svi su zatvoreni u svoje svetove i veo snova, zelja je stopljen sa okruzenjem tako da se i ne vidimo. Citat: | Nije tesko naci normalnog samo je tesko naci odgovarajuceg sebi |
bas tako...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
nemam pojma, ja nešt nisam baš toliko izbirljiva čim pružim ruku nekoj osobi , upoznat ću se pa ako se dogodi da odgovara lijepo, ako ne - ništ. a što bi to trebalo da se dogodi da odgovara - pa kaj znam.. da funkcioniramo od početka spontano. znam da će me mnogi ubit što stalno spominjem to spontano, ali govorim iz iskustva. ne volim šablonirane stvari i eto to znači da funkcioniramo kao da se znamo već 100 godina, da me očara svojom pojavom i pričom a potom i nečim svojim čime zrači. eto.
a kaj sad ako je teško, o tomu ne mislim. kad dodje, došlo je
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Mislim da je možda teško samo onima koji tragaju za idealnim momkom ili devojkom. Pronalazimo nekoga sa kim nam je lepo, sa kim smo slični ... A šta znači normalan? Svako ima svoju sliku normalnog u svojim mislima, i kada se nađe neko ko je približan po osobinama tome iz naših misli, njemu pripadne epitet ''normalan''. Ne znam, smatram da nije teško, ali najgore je sedeti kući i govoriti kako je teško naći. A možda će se pak takva osoba pojaviti kada je najmanje očekujemo.
|
|
|
|
|
|
majuska87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2008 Poruke: 10
|
|
pa ovako, ja mislim da jeste tesko naci normalnog partnera, ali opet ono sto je 'normalno' za mene mozda i nije za nekog drugog, tako da je to sve individualno. po meni je 'normalan' neko sa kim imam zajednickih tema i sa kim mogu lako komunicirati, a da pri tom on nije tip muskarca koji samo gleda kako ce te odvuci u krevet. ali istina je i to da su nam se kriterijumi povecali pa da djevojke danas traze muskarca tipa novaka djokovica, a muskarci poput ane ivanovic. budimo realni:)
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Generalno ok osobe ne ocekuju ni novaka / anu nego imaju predrasude on/a ce me povrediti, ne bih podneo/la ovo ono, rizicno je biti zaljubljen, danas se testiraju ljudi vise nego masine i zbog cega? da bi ta neka osoba dobila dozvolu da voli, dok mi tapkamo svoja osecanja polako kao gore pomenuti novak lopticu... Ne zelim da me shvatite pogresno, mehenizam odbrane treba da postoji ali ne atomsko skloniste...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | imaju predrasude on/a ce me povrediti, ne bih podneo/la ovo ono, rizicno je biti zaljubljen, danas se testiraju ljudi vise nego masine i zbog cega? da bi ta neka osoba dobila dozvolu da voli, dok mi tapkamo svoja osecanja polako kao gore pomenuti novak lopticu... Ne zelim da me shvatite pogresno, mehenizam odbrane treba da postoji ali ne atomsko skloniste... |
Ima i toga...Jedan od klasičnih izgovora, opravdanja za NE je i 'Znaš, skoro sam izašla iz duge veze...' Pa?! Da li to znači da treba da se sakriješ u mišju rupu i ne dozvoliš da iko dopre do tebe narednih decenija?
Znam, treba vremena da se neke rane zacele, da se neka osećanja dovedu u red, da se smirimo, ALI - hoćemo li to da radimo me, myself and I?
Ko će nam pomoći ako najpre ne pomognemo sami sebi?
Citat: | najgore je sedeti kući i govoriti kako je teško naći |
Nije. Najgore je redovno i aktivno izlaziti i govoriti to isto Toliko mladog sveta međ' kojima je maltene svako (slobodan) KAŽE da je raspoložen(a) za druženje, upoznavanje, vezu, a svi oni stoje / sede u lokalu sa cigaretom i pićem u ruci i posmatraju se kroz dim...
|
|
|
|
|
dacaBL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 41 Mesto: Banja Luka
|
|
svi su momci/devojke normalni samo sto su budalasti na svoj nacin a to se nekom svidja a nekom ne... neko vise voli ozbiljnje, neko voli luckaste, neko ovakve neko onakve ali kategorizacija da li je neko normalan ili ne je cista glupost...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|