:: |
Autor |
Poruka |
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Name: Thierry Henry
Place and Date of Birth:
Les Ulis, Essonne, France
17 August 1977
Nationality: French
Playing Position: Attack
International: Yes
Current Club - 2003:
Arsenal FC. since 1999
Previous Clubs:
Ulis Football Club (junior)
INF Clairefontaine. 1990-1992 (French National Training Center)
FC Versailles. 1992-1993
AS Monaco. 1993-December 1998
Juventus Turin. January 1999-June 1999
Honors and Awards:
World Cup Winner 1998
European Champion 2000
Confederation Cup Winner 2003
European Junior Champion 1996
French Champion with AS Monaco. 1997
Champion of England with Arsenal. 2002
FA Cup Winner with Arsenal. 2002 and 2003
Charity Shield Winner with Arsenal. 1998 and 1999
Top Scorer in England. 2002 : 22 goals.
This is Thierry Henry.:
Thierry Henry is a dedicated soccer professional who came through the ranks of the much envied French National soccer academy. He is a player who never stops working to improve his game. He is fast, highly skilled technically and lethal in front of goal. He is the complete soccer player - a brilliant individualist and an unselfish team player. Arsenal and the English Premier League are fortunate to have such a star in their ranks. Peter Hill-Wood - Arsenal's Chairman - considers Henry. "irreplaceable." - that must be the understatement of 2003.
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Meni naj svjetski nogometaš!
A još se nešto priča o njemu u Barceloni nagodinu! Koja fešta! Ronaldinho, Henry, Eto i Messy u istom timu. Fenomenalno!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Posle Larsona i Trezeguet-a, Henry je za mene najbolji fudbaler on the world!!!
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Odlican je fudbaler, nema sta.Svaka dalja rec bi bila suvisna.Jos ako stvarno predje u Barselonu...to ce biti smrt ekipa.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
Lekic je napisao/la sledeće: | Posle Larsona i Trezeguet-a, Henry je za mene najbolji fudbaler on the world!!! |
Di si Larsona i Trezegeuta nasao?Ma di je on od njih...Henry igra poseban nogomet i jedan je od najboljih spica danasnjice,ako ne i nabolja...
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
PanjeviMC je napisao/la sledeće: | Lekic je napisao/la sledeće: | Posle Larsona i Trezeguet-a, Henry je za mene najbolji fudbaler on the world!!! |
Di si Larsona i Trezegeuta nasao?Ma di je on od njih...Henry igra poseban nogomet i jedan je od najboljih spica danasnjice,ako ne i nabolja... | Ma absolutno. Kakav Larson??? Kakav Trezeguet??? Oni su oba ciste spice, dok Henry igra po cijeloj polovini terena, puca slobodnjake, kornere i potpuni je vodja momcadi. Larson i Trezeguet su dobri igraci, nema sumnje, ali ako ih nitko ne servira onda ih slabo gdje ima...
|
|
|
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
voli mhenrya ali niej vise tobdzija sa hajberiaj brate ..xaxaxax..sad je na novom stadionu...ne znam kako se zove...
|
|
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
decko je uz ronaldinha je najbolji
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
|
|
Henry definitivno ostaje u Arsenalu
--------------------------------------------------------------------------------
Jedan od najboljih i najtraženijih igrača svijeta, Thiery Henry definitivno je odlučio potpisati novi ugovor sa svojim dosadašnjim klubom Arsenalom. Francuz je time otlonio svaku mogućnost prelaska u Barcelonu o čemu se dosta špekuliralo. "Jednostavno se ne mogu oprostiti od svojih navijača. Oni su moja obitelj" - kaže Henry te dodaje kako ostaje zbog momčadi koja je u finalu pokazala da definitivno ima srce.
Navodi kako je imao tri odlične ponude, ali je odlučio ostati u Arsenalu u kojeg je 1999. došao iz Juventsa.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ma nema sanse da on ode uBaresonu.Barselona ima dobre napadace i Henry im trenutno nije bas potreban.Ionako je on izrazio zelju da bi hteo da ostane u Arsenalu.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Sjajan fudbaler i svaka mu čast na odluci da ostane na Hajberiju, jer mislim da treba da završi karijeru u ekipi za koju je toliko toga postigao i još će puno toga postići...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
maki1986 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 79
|
|
Najbolji napadac sigurno. Ali ne i najbolji fudbaler. Ronaldinju ne moze ni da pridje. Ali cheers za Henry-a.
|
|
|
|
|
|
|