www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moja seka škorpijica osvojila još jedan spratić :D
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 4:23 pm    Naslov poruke: Moja seka škorpijica osvojila još jedan spratić :D Na vrh strane Na dno strane

Eto moja sekana, stiže i ti na još jedan spratić... izvlačiš nam prosek, obzirom da moja "suluda" brzina postovanja i nije baš tako velika Mr. Green želim:

da se naše druženje nastavi još duuugo

da isprobamo još mnogo novih palačinki (i slatkih i slanih)

pojedemo još mnogo kugli sladoleda

i isprepadamo još mnogo konobara

Sve ostalo već znaš Very Happy

Ljubim te!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvod...Mm, preskacemo.
Razrada...Mm, preskacemo.
Pokloni: Evo sreco, posto vidim da su kugle sada u trendu(^^)... Mr. Green Laughing Laughing

Mosh' da birash da li ocesh pune ili "sharene" Mr. Green Laughing Laughing Laughing

zakljucak: planina, more i okean poljubaca za moju maju cjatku skolpijicu... Razz ...i opet, i opet... Mr. Green

The tears of a clown make the whole world laugh.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa jel moguće da je štip štip došla na ovoliki veeeeeliki....sprat Mr. Green
Ali dobro,ja ću te uskoro prestići Mr. Green Razz

Pa čestitam snajka,eto mene u nedelju kod tebe,da pozoveš trubače ispred zgrade,da mi napraviš palačinke sa eurokremom i da pozoveš alexića da mi skakuće uz tamburaše,ili možete oboje da skakućete Mr. Green Very Happy

A za tebe..

Idealan krevet(u krevetu)za tebe i mužića,ako ti dosadi ili khm ti njemu samo te gurne na taj donji krevet i zatvori Laughing

mmmmmm Razz

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Chestitam ti. Very Happy

....i da me ne pobedjujesh wishe u onoj igrici... Crying or Very sad Mr. Green

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 4:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ - sekanaaaaaaaaa ako cu ja da nam "vadim prosek" ko ce onda... ovaj nista, nije to za ovo mesto Razz Mr. Green Hvaja za cestitku i znas da druzenje nastavljamo jos duuuuuugo i ovako i porodicno (pogotovo na Zlatiboru) Razz a muzici mogu samo biti ponosni na one nase duge trepuske i sto trepcemo kao zmigavci Mr. Green takodje nastavljamo i potragu za novim palacinkama, a staru dobru stracatelu ne menjamo (znas moje je da predlozim, a tvoje samo da klimnes i prihvatis Mr. Green ), a na konobare cemo ubuduce obracati paznju, da ne prodjemo kao prosli put Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ljubi te tvoja sekana Very Happy

Alexns - jaooooo srecica moja, samo mu je do preskakanja, zaskakanja, ovo-ono Razz vazno je da skakucemo Mr. Green Laughing Laughing Laughing Pokloncic je... pa nemam reci, jeste da nam sve boje lepo stoje, ali znas kakvi smo kada su u pitanju punjene stvari Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green ali biram od svake po jednu, jbg nezasito dete Embarassed Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Uzvracam planinu, more, okean i saljem bonus kisu poljubaca za mog malog belog zeku Embarassed Embarassed Embarassed Razz Mr. Green

nextajox - ohoho vidi ti snajke, kao draga Saveta, pokretna enciklopedija, sve i svasta mozes od nje dobiti i nauciti Mr. Green Sta da ti kazem, retki su preziveli moje kulinarske sposobnosti, pa sad... ako ti je zivot mio... Razz Moj muzic i ja skakucemo samo na nasim "privatnim zurkama" Embarassed tako da nista od ovog doceka Mr. Green Hmmmm jel se to meni cini ili su tebe cesto selili i zatvarali u ovaj krevet ispod? Sad e crna snajka, bar si savladala mehanizam kreveta Mr. Green Hvala na pokloncicima i lepim zeljicama i leti jedan novosadski poljubac Very Happy

jbstapar - hvala za cestitku mala Zlatokosa Mr. Green nije problem u tome sto ja pobedjujem, nego sto ti ne znas da igras Razz Mr. Green Laughing Laughing Laughing Saljem cmokic Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Khm ... a jel smem ja sad ovde nešto da upišem ..

Evo posle kuglicanja i tako toga i .. svega i svačega .. ja ću ovako lepo i krasno da kažem .. 42 Nedelje, 2 dana, 18:40:21 ( u momentu kad sam ovo video ) nije mala cifra .. tako da .. nećemo da se lažemo ali .. svaka čast u vezi toga .. a ove poruke .. ma to je samo cifra .. biće njih još .. to sam siguran ..

Elem .. svaka čast na ovakvom broju poruka i na marljivom radu na forumu .. samo napred.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 6:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oho,Mlle Skorpijica,opet novi sprat Razz

Ma samo napred i ostani tako super kao sto i jesi za Super Moderator Very Happy Ljubim...

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa ovako,ja necu mnogo da pricam,ovaj,pisem,samo cu reci svaka cast i samo tako nastavi sa prepadanjem naroda Mr. Green Mr. Green Razz Za mene si super osoba i super moderator i to super ti bas i pristaje Razz Wink

Od mene za tebe jedan maji poljupcic da se ne uobrazis,a i da se muzic ne ljuti Mr. Green Wink

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa draga moja superiska,svaka cast,budi i dalje ono sto si i sada,a to znaci ostani najbolja Very Happy
evo malo i rostilja da se pocastimo Smile

bilo vezano za tu osobu ...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eee, čestitam, draga koleginice! Cool

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam draga koleginice "uciteljice" za predjeni spratic, samo tako Wink Kiss

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 10:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam skorpijice,i samo tako nastavi Exclamation Very Happy

i naravno pokloncic Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moja seka škorpijica osvojila još jedan spratić :D Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon