:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
postoji li kakava preparat za kosu da bolje ravna kosu posto mi je prirodno frckava kosa.sta vi koristite?
|
|
|
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
Ako vec imas frckavu kosu, po mom iskustvu ni jedan jedini preparat ti je nece ispeglati, ma koliko ga reklamirali, a isprobala sam sve moguce (uvek sa nekom ludom nadom da ce se desiti "cudo")... Zato jedini lek za ravnu kosu, pegla u ruke i kilo preparata za "oporavljanje" od stete nanete peglom...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
 |
Lea20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185

|
|
Redken preparati su najbolji za ravnanje kose,naravno uz upotrebu pegle..
|
|
|
|
|
 |
beba2006 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186

|
|
ja ispravljam drugarici sa presom i feniram
|
|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433

|
|
Ja sam probala neke Revlonove preparate i bili su super. Mada moram priznati da moja kosa nije bas toliko kovrdzava.
|
|
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
ima neki retkenov sampon i balsam za ispravljanje kose i efikasan je
|
|
|
|
|
 |
kissuzana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis

|
|
Samo dobar frizer ume da ispegla kosu fenom i cetkom.A potrebno je i vreme da vas posluzi da se to odrzi,bar donekle.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
 |
RLICA2000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 81

|
|
samo presa i to keramicka sa njom mozes i da uvijes i da izgledas fantasticno ... pokusaj
|
|
|
|
|
 |
Kiki07 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
Imas neke preparate, recimo sunsilk ima za ravnu kosu, nanosi se posle pranja i ne ispirise se. Nije lose, mozes posle samo cetkom da isfeniras, ne mora presa.
|
_________________ Break |
|
|
|
 |
maaraa Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 438

|
|
Draga moja pegla, regenerator i fen i cetka i da vidis kako je ravna!!!!!!
|
|
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Ja sam se dugo posle feniranja i presovala, ali sam prestala poslednjih godinu dana jer je kombinacija fena i prese tortura za kosu na duze staze. Sad to radim samo kada je bas vlaga ili kisa pa da potraje frizura inace samo feniram, ali imam onu cetku okruglu koja izduvava vruc vazduh i sama se vrti i kao ispravlja kosuu. Dosta ravno fenira zaista a pre toga nanosim redken sredstvo za ravnanje i koristim inace njihovu kozmetiku za kosu (sampon, balzam, pakovanje, serum) i to onu kolekciju za jako ostecenu kosu, jer mislim da je s obzirom da sam plava dugo vec (godinama) i da je toliko feniram i peglam to najbolje za oporavak.
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Pegla je zakon,peglam se vec jedno godinu dana,a mozda i vishbe...I moram vam reci da je sooper,jeste da mi se kosa nacisto unistila,ali,za to sam sama kriva.Izvestila sam se,tako da sam sama sebe savrseno peglam...raspala mi se profesionalna pegla koju imam pa se sad peglam sa kineskom dok ne kupim novu,i nije lose,ali je jako slaba i ne geje se absh najbolje...ali dobro,za prvu pomoc i za isprobavanje je sasvim O.K.
P.S. BAS mi je trebao neko da ga pitam za tu cetku posto sam je videla na reklami na TV-u pre nekoliko dana...jel ona vredi za kupovati,jer dobro ravna,na kojem principu radi?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|