:: |
Autor |
Poruka |
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
Tjavo svima!
Mene zanima ako je neko od vas devojaka nadogradjivao kosu ili je po mogutjnosti frizer ili poznaje nekoga ko zna neshto o temi.
=)
Pa ako bi bile ljubazne da mi pomognete, ja nemam pojma skoro nishta o tome, chula sam da postoje dve tehnike "lepljenjem" i "chvorovi" i da chvorovi kao traju duzhe i redje se odrzhavaju... ali kako to izgleda???
Jel se primeti n' stuff?
S druge strane znam da ovde u novom sadu ima jako puno frizerskih salona, ja sama sebe shisham vetj godinu i po dana jer sam realno jako razocharana u frizere, koji su u nemogutjnosti da utole mojim zheljama iz glave, te poshto imam kratku kosu jako mi je lako da sama sebe oshisham
Mrzi me da pushtam kosu jer je to stvarno cimanje i s obzirom da je meni kosa uvek nekako raschupana, to ne mogu da postignem kada je pushtam i uvek me smori i oshisham se prvom prilikom "losheg dana".
Tako da apsolutno nisam upoznata sa nadogradnjom i tako time.
Da li imate preporuke?
Hvala unapred!
S.
|
|
|
studioelit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 7 Mesto: Beograd - Nova Pazova
|
|
eeeeeeeeeeeh sta sve imam da kazem o tome!
silikon keratin mikrogranule klipse ušivanje čvorovanje i tako dalje. To su sve tehnike kojima se radi nadogradnja a mislim da je cvorovanje na prvom mestu, pa ako se neko od vas ipak odluci za nadogradnju, neka odabere cvorovanje ... ne unistava kosu ni malo!
|
_________________ Pitajte Anu Nikolic gde se shisha ... Studio Elite!!! |
|
|
|
|
sanjica_tz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2008 Poruke: 24 Mesto: Tuzla
|
|
eh nisam dogradjivala nemam ppotrebe za tim a moj ti je savjet bolje pusti svoju kosu djaba mozes zeznut svoju kosuuu
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
srecom, nemam potrebe za tim, moja kosa je jako gusta
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|