:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Za neke, sat je samo nužna spravica koja pokazuje vreme. Drugima je, opet, neizbežni modni detalj. A šta satovi predstavljaju za vas? Da li ih nosite, i ako da, koje?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
manje vise modni detalj ali stvar koja mi je neophodna da znam koliko je sati jer za to ne buljim u mob
marka mi nije bitna, bitno mi je da je meni lep
a trenutna marka je nike
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ahhh ja ih volEm, ali prosto tako platonski trenutno nosakam neki sa divnom koznom narukvicom,ma totalno je cool (ne znam koja marka),a divim se jednom D&G-u na tu foru Aaaaah
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Modni fetiš! Volim i nosim isključivo sportske, nešto poput ovih...
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Satowi,pa nema dalje, to je nesto sto obozavam....Marka je nebitna bitno je da je meni ok.
Trenutno imam swatch(braon kozni kais, pozadina sata, nekoliko nijansi iste), eto ako ikad opljackam banku ili dobijem na lotu, prvo cu kupiti neku zestoku cuku!!!
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja sam bez sata k'o bez glave...
Nosim ih od malih nogu i definitivno mi je vise stvar navike i potrebe, nego mode...
Trenutno nosaim jedan Swatch.ov koji izgleda jako elegantno a moze uz sve i u svim prilikama, a imam i jedan kao sportski.
Uglavnom, obozovam ih i nadam se da cu moci ostvariti svoju zelju da jednog dana imam veeeeeeeliiiiiiiiiiiku kolekciju.
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
obožavam satove, dobila sam za rođendan od dečka espritov sat s velikom bijelom kožnom narukvicom,obožavam ga
evo slike moga sata
[Edit by ~SonicLady~: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Satove prosto obožavam. Naviko sam na njega i ne skidam ga. Trenutno imam Sectora 290, ali sam ne zadovoljan jako. Sector nije više ono šta je bio. Želja mi je Breitling, ali to teško da če mi se ostvarit, ili možda Rado Classic Hard Metal...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Ako izađem na ulicu bez sata, kao gola sam... navika je čudo, a i nekako volim da u svakom trenutku imam pojam o vremenu.
A sat po mom ukusu, tj. sat kakav nosim je sportski sa metalnom narukvicom...
Recimo da mi je omiljena marka Fossil.
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
Pamelaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Jun 2004 Poruke: 39
|
|
Ja ako bih izasla bez sata na ruci iz kuce, kao da sam izasla bez ruke..jednostavno bi mi falilo nesto i osjecala bi se "gola"...a koji sat nosim? od D&G C'est chic
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pre nisam baš volela satove ali u poslednje vreme ludim za njima.
Jer ih imam svakakvih,i zlatnih i playboy i belih..
Obožavam satove a koristim ih i kao modni detalj
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | manje vise modni detalj ali stvar koja mi je neophodna da znam koliko je sati jer za to ne buljim u mob
marka mi nije bitna, bitno mi je da je meni lep
a trenutna marka je nike |
ha
naisla sam na moj
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|