:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Znaš i sama da umirem od smijeha dok ovo kuckam jer se ne znam sa osjećanjima snaći, pogotovu javno tak govorit svašta, ali fakat sam zbog tebe morala
Čokoladna moja, najjača si, obožavam te i ovdje gdje dolazim kad se nađe to neko vrijeme koje meni uvijek fali - uvijek si tu ali baš taman koliko treba, a znaš da meni ne treba puno da skontam tko je sjajna osoba.. baaaaah, evo još malo patetike tak si uvijek nasmijana i optimistična, i jedino kaj mi je krivo je..to kaj si daleko. No, kad već moram ovak javno se družit s nekim, ti ( i još par osoba ovdje znaju one) bi uvijek i zauvijek ostala ta!
Jupiiiii, kak je lijepo napisano, hvala, hvala
|
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
A jooooj, sada si me bas obradovala draga moja!
A uz sve to si i uspela da pocrvenim malo - znas i sama vec, retko kome to uspe
Hvala ti na svemu, pogotovu na tome sto me uvek nasmejes, pa cak i kada mi nije do toga!
A kao i sto kazes, jedino sto smeta, to je ta daljina. Ali nama to ne stoji na putu, mi se i ovako extra provodimo (nije ni cudo, obe smo pozitivno lude )
Sve ostalo i znas, vec vise puta je receno
Saljem ti najveci poljubac draga!
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Ovo za kurira jel? E neka je, evo i ja da nešto kažem...
U stvari, šta da ti kažem. Hvala za onda, dužnik sam ti... Nek' je sa srećom
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
@Konjanik
Nije ono nista veliko bilo, a i bilo mi je drago sto sam mogla biti kurir.
@Annabel_Lee
Hvala ti draga, pogodila si sve sa slikom
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|