:: |
Autor |
Poruka |
draganng Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 150
|
|
Koristim tako reci spori internet onaj sto ide preko fiksnog telefona. E sad me zanim jel ima ikakve razlike ako ja danas idem deset puta na internet i nabere mi se otprilike sat vremena da sam bio na internetu i kad se konektujem samo jednom i budem sat,tacnije jesu li cijene koje idu na fiksni telefon iste konektovo se ja 10 puta ili jednom ako sam bio isto vremena. hvala unaprijed
|
_________________ SRBIN |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ne znam kako je tu kod vas, al ovde kod mene ti svaki put naplate konekciju, koja kosta kao jedan lokalni poziv.
Ako se ukljucis jednim i visis sat vremena, samo platis za konekciju.
A ako se ukljucis i iskljucis 10x u roku sat vremena, znaci naplate ti 10x u tih sat vremena.
Sa fiksnom linijom platis konekciju sto kosta isto kao lokalni poziv. I ostalo ti zavisi od kompanije tj. provajdera kakav ugovor imas, da li je vremenski ili po download-u.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|