www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Klub "noćne ptice"
Strana 1, 2, 3 ... 93, 94, 95  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:15 pm    Naslov poruke: Klub "noćne ptice" Na vrh strane Na dno strane

Dragi naši gosti dobro nam došli u klub noćnih ptica Laughing

Kao i do sada ovde smo samo zbog vas, dođite da se veselimo, pijemo, jedemo, slušamo muziku i ono što je najvažnije da nastavimo lepo i ugodno druženje Laughing

Vlasnici kluba: picasso 01 i Nesho79

Poštovani gosti želimo vam ugodan boravak u našem klubu Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo mene opet Very Happy

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i mene...

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cao katarina, sta se radi?

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hey Veco tu sam, evo nas u novom klubu stari je otišao u arhivu, jesi za neko piće Question Very Happy Wink

Kaća lep pozdrav, šta ćete piti devojke Arrow Question

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista evo,planiram da se odvojim malo od kopma ali ne ide.....

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ajde bre po jedno piće može pa idem i ja polako kuckamo se kasnije, dakle što želite popiti Question Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Picasso, ja bih caj Very Happy

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E,vala i ja....odavno nisam...malo da me ugreje....

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno, izvolite moje dame

Veco za tebe

Kaća za tebe

Moje dame ja vas sad pozdravljam idem nešto do grada, kuckamo se kasnije, lep pozdrav Very Happy Wink

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti zaista na lepom i prelepom caju.....pozz..pa se kuckamo kasnije...

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala picasso i pozz Wink

Katarina, ti ostajes?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Klub "noćne ptice" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 93, 94, 95  sledeća
Strana 1 od 95

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon