www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

poklon za rodjendan, ali poseban..
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
unbreakable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jun 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 18, 2008 11:48 pm    Naslov poruke: poklon za rodjendan, ali poseban.. Na vrh strane Na dno strane

STO POKLONI OSOBI ZA ROĐENDAN s kojom si godinama, ali ste sad dosli u jednu fazu kada vas daljina dijeli, jer ste jako daleko jedno od drugoga, i daljina cini ama bas sve sto moze da vas razdvoji.
osjecam da je kraj blizu.. a uvijek smo se trudili oko nas, zato smo i dugo izdrzali.. sto pokloniti da mu to nesto da do znanja da se treba borit, da ga podsjeti ko sam mu ja i sta smo oduvijek ....? ima ko inspiraciju? kad to vidi da ga sjeti na sve i da se nastavi borit.

kumche
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 18, 2008 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Napravi/te kolazh od vashih fotki i poshalji. Prvo mi pade na pamet. Smile

unbreakable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 18, 2008 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prije 2 godine, jesam.. Very Happy

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm,da odes u iznenadnu posetu?
Da ga zaprosis?
Da angazujes "sve za ljubav" (ok,nekima se to svidja,ocigledno)
Da mu napises ljubavno pismo.\
Da mu kupis tj posaljes naaajvecu cokoladu/
Da mu 1000x1000 napises da ga volis.
Da mu poklonis karte za utakmicu Mr. Green

MIslim da pravi odgovor samo ti imas. Samo znaj da nije stvar u poklonu,vec u vasoj ljubavi. Ti znas sta ga cini srecnim, kazes i sama godine su u pitanju.

unbreakable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
Hm,da odes u iznenadnu posetu? sad smo malo posvadjani, reko je da mu je svejedno cu doci il ne, i cak mislim da on i njegov ego to stvarno misle..
Da ga zaprosis? prvo fax moram zavrsit, a uostalom, to je na njemu, stalno prica o zenidbi,al nikak da se usudi..
Da angazujes "sve za ljubav" (ok,nekima se to svidja,ocigledno) noooo...
Da mu napises ljubavno pismo.\ kakav je blesav, pokazivao bi ga okolo
Da mu kupis tj posaljes naaajvecu cokoladu/ di da ju nadjem?
Da mu 1000x1000 napises da ga volis. reko bi mi da sam opsjednuta
Da mu poklonis karte za utakmicu Mr. Green e to necu Wink

MIslim da pravi odgovor samo ti imas. Samo znaj da nije stvar u poklonu,vec u vasoj ljubavi. Ti znas sta ga cini srecnim, kazes i sama godine su u pitanju.

ma znam da samo ja znam, i znam sto voli i sve to, al mene zanima sta biste vi poklonili da ste u situaciji da zelite nekoga podsjetit na sve lijepo i utuvit u glavu da se bori i ne odustaje.. ja imam jednu ideju, ali necu je jos podjelit s vama.. prilicno mi je fora, ali ipak sam vas zamolila za pomoc.. 2 glave su pametnije od jedne.. a ovdje na forumu ima puno vise od 2 glave Wink

btw, ali svaka cast bitchy witch na trudu... ako se jos sta sjetis, samo dodaj.. Very Happy

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta reći osim da nekada i jedno ' volim te budalo ' može da bude veće od neba Embarassed Embarassed

unbreakable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

reci cete da sam se urotila protiv svakog savjeta.. cuje on "volim te idiote" uvijek kad treba cuti...

majuska87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa meni prvo sto pade na pamet jeste da odes do njega, naravno ako je to izvodljivo. nista mu ne govori, jednostavno se pojavi. reci nam sta si odlucila. sretno:)))

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda da mu ispises sva svoja osecanja od prvog dana kad si ga srela...
i sta se sve do tad menjalo u tebi i s tim osecajem,i da zavrsis s tim tako sto ces mu reci da ga volis vise od svega.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm,napravi strip (kolaz) od vasih slika.. neke cool fofotkice i neki blesavi komentari ispod i neki blesav album (rucni rad) i blesav papir i bla truc i eto...

*vidimte*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Sep 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Karta za Kubu

da dižem ga kad padne, da zauvek ga volim?

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ruz sa usne ukusa maline, platinski prsten sa crnim safirom i svilenu veliku belu maramu u mirisom vanile i sa neupadljivom slikom zmaja u dezajnu. Cool

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> poklon za rodjendan, ali poseban.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon